Night Out: Ο Μάκης Παπασημακόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή

Night Out: Ο Μάκης Παπασημακόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή

Ο γνωστός κωμικός θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής του επιστρατεύοντας την ευχέρειά του στον αυτοσχεδιασμό

Makis_Papasimakopoulos
Την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 00:10 στο MEGA, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Μάκη Παπασημακόπουλο στο νέο επεισόδιο του «Night Out».

Ο γνωστός κωμικός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ευφυές χιούμορ, το ταλέντο και τον εύστοχο σχολιασμό του πάνω σε πολλά και διάφορα θέματα της επικαιρότητας. Δημιουργεί ευφάνταστους χαρακτήρες, κάνει απολαυστικές μεταμφιέσεις και πολύ συχνά γίνεται viral μέσα από τα επιτυχημένα του βίντεο.

Δείτε το τρέιλερ
Night Out | Πέμπτη 6/4, 00:10 (trailer)
Ο δημοφιλής κωμικός και podcaster, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του και φυσικά θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, επιστρατεύοντας την ευχέρειά του στον αυτοσχεδιασμό: θα κληθεί να δώσει διαφορετικές συνεντεύξεις Τύπου εξηγώντας γιατί η ομάδα του έχασε με σκορ 11-1, θα μιλήσει για το νέο ζώδιο που ανακαλύφθηκε, για το πώς ήταν η πρώτη του συνάντηση με Α.Τ.Ι.Α και θα αποκαλύψει ποιος είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της Ελλάδας στη «Eurovision».Μεταξύ πολλών άλλων, θα κληθεί να παλέψει με γίγαντες του ΖΜΑΚ wrestling και μάλιστα θα καταφέρει να βγει αλώβητος από το ρινγκ. 

Σε μία αποκαλυπτική συζήτηση με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο Μάκης Παπασημακόπουλος μιλά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε στην παιδική του ηλικία και εξηγεί πώς αυτό τον βοήθησε να καλλιεργήσει το ταλέντο του. Παραδέχεται επίσης, ότι η μοναχικότητα και ο εκρηκτικός του χαρακτήρας τον έχουν στο παρελθόν απομακρύνει από ανθρώπους.  Σε ποιες καταστάσεις της ζωής δίνει δεύτερη ευκαιρία και σε ποιες βγάζει κόκκινη κάρτα;

Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος δολοφόνησε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του

Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν το ήξερα»

ΝΑΤΟ: Η Φινλανδία έγινε επισήμως το 31ο μέλος - «Αντίμετρα» ετοιμάζει η Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης