Αντίνοος Αλμπάνης: Περιμένω μια μήνυση από το ekklisiaonline επειδή φίλησα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή του

Αντίνοος Αλμπάνης: Περιμένω μια μήνυση από το ekklisiaonline επειδή φίλησα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή του

«Είχε απειλήσει ότι θα με μηνύσει, επειδή τον φίλησα στο στόμα» συμπλήρωσε

antinoos-albanis__1_
Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε πως εκρεμμεί μία μήνυση από το ekklisiaonline εις βάρος του, επειδή είχε φιλήσει τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα, ενώ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του, Night Out.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του «Γεια σου», όπου και εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση ο εκπρόσωπος της ιστοσελίδας ekklisiaonline, κύριος Καραγιάννης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη σε συνέδριο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crm7yvzb2m6h)

Αφού ολοκληρώθηκε η ζωντανή σύνδεση με τον κύριο Καραγιάννη, ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε: «Περιμένω και εγώ μία μήνυση από εκεί. Είχε απειλήσει ότι θα με μηνύσει, επειδή φίλησα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα στην εκπομπή του. Μάλλον δεν θα γίνει, αφού ακόμα δεν έχει γίνει κάτι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp2diesbed15)

Στη συνέχεια, σημείωσε χαρατηριστικά: «Αυτό που ξεχνάμε είναι ότι πέρα από Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είμαστε κι Ευρωπαίοι πολίτες. Η Ε.Ε. έχει μια πολύ συγκεκριμένη κουλτούρα, με την οποία πρέπει να εναρμονιζόμαστε. Αν δεν μας αρέσει αυτό... Δεν θα το πω βασικά, γιατί δεν θα φύγει η Ελλάδα από την Ε.Ε.».

Τέλος, μίλησε για τη δική του σχέση με τη θρησκεία. Όπως είπε, για πολλά χρόνια δεν ήταν πιστός, αφού θεωρούσε πως δεν μπορεί να υπάρχει Θεός, με τόσα δεινά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα.

«Είχα χάσει την πίστη μου, όταν αρρώστησα, γιατί έλεγα ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν τόσα δεινά στην ανθρωπότητα κι όλα αυτά να γίνονται με την ανοχή του όποιου Θεού. Δεν είναι αυτό η θρησκεία κι ο Θεός. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη ανάγκη να στρέψω το βλέμμα μου πάνω και να εναποθέσω κάπου την ανησυχία, το βάρος που ένιωθα. Είναι ωραίο να σκύβουμε το κεφάλι και να γινόμαστε λίγο πιο μικροί. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Η θρησκεία είναι πολύ χρήσιμη, απαραίτητη και πολύ προσωπική», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας - Τρεις οι τραυματίες

Μήνυμα της WSJ στην Μόσχα: Αφήστε ελεύθερο τον ανταποκριτή μας, Ίβαν Γκερσκόβιτς

Έλενα Γκρέκου: «Για να αποδείξω πως έχω φωνή, έφαγα πολλά χρόνια στη δουλειά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης