Τάσος Τζιβίσκος για «Μαύρο Ρόδο»: Ο «Παράσχος» είναι ένα βήμα μπροστά από όλους

Τάσος Τζιβίσκος για «Μαύρο Ρόδο»: Ο «Παράσχος» είναι ένα βήμα μπροστά από όλους

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στο protothema.gr για τον ρόλο του στη σειρά, αν προτιμάει τον Βίκο ή τον Καστρινό κι αν τελικά είναι «κακός» 

tasos-tzibiskos-mavro-rodo
Πολλοί θεατές γνώρισαν τον Τάσο Τζιβίσκο μέσα από τον ρόλο του Παράσχου, στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο». Ο συγκεκριμένος ηθοποιός ωστόσο έχει μια μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτες ερμηνείες τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο.

Ο Παράσχος στη σειρά, παίζει σε διπλό ταμπλό ανάμεσα στους νονούς της νύχτας, Θέμη Καστρινό και Βίκο. Στα τελευταία επεισόδια όμως, ο Καστρινός (Λεωνίδας Κακούρης) ανακάλυψε το μεγάλο του μυστικό και το άλλοτε δεξί του χέρι, κινδυνεύει πλέον όχι μόνο να αποκαλυφθεί και στον Βίκο (Γιάννης Κουκουράκης), αλλά και να χάσει τη ζωή του, αφού οι «νόμοι» της νύχτας είναι σκληροί.

Στην ελληνική τηλεόραση, έχουμε δει πολλούς ηθοποιούς να υποδύονται «κακούς» χαρακτήρες, όμως λίγοι από αυτούς κατάφεραν να μεταφέρουν στο κοινό την ουσία. Ένας από αυτούς είναι και ο Τάσος Τζιβίσκος, που έχει κατορθώσει με έναν μοναδικό τρόπο, να αγαπηθεί από τους θαυμαστές της σειράς, που πλέον... αγωνιούν για την τύχη του.

Είναι όμως τελικά κακός ο «Παράσχος»; Και τι επιφυλάσσει η μοίρα για τον χαρακτήρα του; Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μιλώντας στο protothema.gr, έλυσε τις απορίες των φαν του «Μαύρου Ρόδου».
ΤΑΣΟΣ_ΤΖΙΒΙΣΚΟΣ
Το θέμα που απασχολεί στα τελευταία επεισόδια τους θαυμαστές είναι αν ο Παράσχος θα καταφέρει να βγει ζωντανός μετά την αποκάλυψή του.
«Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Παράσχος έχει δείξει μια αξιοθαύμαστη αντοχή στην πίεση που καλείται να διαχειριστεί. Τον τελευταίο καιρό όμως η πίεση αυτή έχει αρχίσει να γίνεται ασφυκτική και από το Θέμη που απαιτεί πια αποτελέσματα και απαντήσεις για τον θάνατο της Αγγελικής, αλλά κυρίως από το Βίκο που αρχίζει να βλέπει τον Παράσχο σαν απειλή και όχι τόσο σαν συνεργάτη. Το σίγουρο είναι όμως ότι ένας άνθρωπος σαν τον Παράσχο, έχει πάντα άσσους στο μανίκι του για να αποφεύγει τον κίνδυνο. Όσο τον έχουν στριμωγμένο στη γωνία, τόσο πιο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Παράσχος είναι ένα βήμα μπροστά από όλους». 

Σαν τηλεθεατής της σειράς, ποιανού το μέρος θα έπαιρνες; Του Βίκου ή του Καστρινού;
«Μου είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση για δύο λόγους. Αρχικά γιατί δυσκολεύομαι να μπω στη θέση του θεατή, όσο αφορά τη σειρά και εν συνεχεία γιατί δεν μπορώ να ταυτιστώ με κανέναν από τους δύο αυτους χαρακτήρες ακόμα κ αν κατάφερνα να δω το Μαύρο Ρόδο σαν θεατής. Συνήθως ο κόσμος ταυτίζεται με τον χαρακτήρα που είναι κάπως πιο κοντα σε αυτόν. Οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να ταυτιστεί κάποιος με κάποιον από τους δύο νονούς της νύχτας. Μάλλον λοιπόν έδω έχουμε περισσότερο Κουκουράκη εναντίον Κακούρη, παρά Βίκου εναντίον Καστρινού και επειδή εγώ τους αγαπώ και τους δύο εξίσου, μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να διαλέξω μεριά».
tziviskos-tasos-323
Κλείσιμο
Πώς είναι η σχέση σου στα γυρίσματα της σειράς με τους υπόλοιπους ηθοποιούς;
«Νομίζω ότι ένας από τους λόγους για την επιτυχία της σειράς, είναι και το κλίμα που υπάρχει πίσω από τις κάμερες. Από τους ηθοποιούς, μέχρι τους σκηνοθέτες και τους τεχνικούς όλοι είναι επαγγελματίες, υποστηρικτικοί, υπέροχοι. Είναι λίγο κλισέ αυτό το “περνάμε καλά και βγαίνει προς τα έξω”, αλλά τι να κάνουμε, ισχύει. Πιστέψτε με θα θέλατε πολύ να είστε στα μπουζούκια του Καστρινού μια Δευτέρα πρωί, στο γύρισμά μας».

Αν δεν υποδυόσουν τον Παράσχο, ποιον άλλο ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο» θα σου άρεσε να είχες αναλάβει;
«Αν δεν υποδυόμουν τον Παράσχο και μπορούσα να διαλέξω, τότε θα διάλεγα τον ρόλο του φίλου μου του Γιάννη του Κουκουράκη, τον Βίκο. Έχει τρομερό ενδιαφέρον σαν ρόλος και λατρεύω να βλέπω τον τρόπο που τον προσεγγίζει και τον προχωράει ο Γιάννης».

Τελικά ο Παράσχος είναι κακός ή καλός;
«Ο Παράσχος δεν είναι ούτε ο καλός, ούτε ο κακός. Ο Παράσχος είναι θύμα της εμμονής του και σκλάβος της ανάγκης του για εκδίκηση. Ο Παράσχος είναι εσύ και εγώ όταν (σε άλλη κλίμακα) επιτρέπουμε στα σκοτάδια μας να πάρουν το τιμόνι και να μας οδηγήσουν σε αδιέξοδα που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα σεξιστικά σχόλια του Μιθριδάτη στο Twitter - «Κορόιδευε» μέχρι και τα αγγλικά του Τσίπρα

Η λαμπερή ζωή του Σεΐχη του Ντουμπάι: Παλάτια, ιδιωτικά νησιά, γιοτ, γρήγορα αυτοκίνητα και φιλανθρωπίες (pic)

Εικόνες καταστροφής στις ΗΠΑ - Τουλάχιστον 21 νεκροί από καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης