Survivor All Star: Έξαλλη η Ρία με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Eγώ την αδικία δεν την μπορώ»

Survivor All Star: Έξαλλη η Ρία με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Eγώ την αδικία δεν την μπορώ»

Δείτε το βίντεο με την ενόχληση της παίκτριας 

ria-kolovou
Η Ρία Κολοβού στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» είχε ένα έντονο ξέσπασμα για όσα είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή περί πολλών ευκαιριών στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η παίκτρια της νέας μπλε ομάδας είπε στους συμπαίκτες της, Νικόλα Αγόρου και Στέλλα Ανδρεάδου πως πρώτη φορά νιώθει σε αυτό το παιχνίδι πως έχει τρελαθεί και πως δεν μπορεί την αδικία και πρόσθεσε: «Το ότι ξεκινάει ο αγώνας και η ροή των ματσαρισμάτων πηγαίνει έτσι, δεν θα βγω ποτέ πρώτη αλλά τρίτη και τέταρτη ναι γιατί πηγαίνουν έτσι τα ματσαρίσματα και πρέπει να με διαλέξουν ή να διαλέξω. Ποτέ όμως δεν έχω βγει από την αρχή και να πω «παιδιά…» που θα μπορούσα και γω να το κάνω για να επιλέξω κάποιους παίκτες που θέλω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crj2k9pdaevt)

Στη συνέχεια, η Ρία Κολοβού είπε: «Η αλήθεια είναι ότι με τη Σταυρούλα δεν έχω έρθει κοντά, δεν ξέρω και πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είναι. Θεωρώ ότι πολλές φορές οι τοποθετήσεις της δεν στέκουν. Ξεκίνησε να μιλάει με τη Στέλλα, είπε πως «κάποιοι έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες» και η Στέλλα την ρώτησε για ποιους μιλάει και εκείνη είπε «και για σένα αλλά και για άλλο άτομο, την Ρία». Όταν πηγαίνω δηλαδή στον στόχο, μόνη μου πηγαίνω; Είμαι στο γυμναστήριο, πετάω στόχους και έχω πάρα πολλές ευκαιρίες; Παίζω με κάποια αντίπαλο. Η Ρία είναι ο πιο εύκολος στόχος εδώ μέσα γιατί η Ρία ειναι η κοπέλα που… “τι σχέση έχει με το Survivor” και καλώς ή κακώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα! Ασχολούμαι με την μόδα οπότε, επειδή δεν είμαι αθλήτρια, όσες νίκες και να φέρω και ότι και να δώσω δεν θα ανταμειφθεί ποτέ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν και εμένα μου αρκεί που το βλέπω στα μάτια τους. Το να το δει όλη η ομάδα δεν με ενδιαφέρει. Η Σταυρούλα είναι από τους παίκτες που δεν θα το δει ποτέ».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι γέφυρες του Ρικάρντο Μοράντι: Στη Γένοβα γκρεμίστηκε, στα Σέρβια έκλεισε

Ο Ραγκούσης έχτισε βίλα στην Πάρο με δάνειο για τρίτεκνους -  «Το δικαιούνταν η σύζυγός μου»

Λιάνης... όπως Μικρούτσικος: «Η Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης