Έφη Σαρρή: Με ενοχλεί η λευκή τρίχα, έχω χωρίσει κάποιον που δεν έβαφε τα μαλλιά του

Έφη Σαρρή: Με ενοχλεί η λευκή τρίχα, έχω χωρίσει κάποιον που δεν έβαφε τα μαλλιά του

Εκτός από την προσωπική της ζωή, μίλησε και για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, σχολιάζοντας πως της θυμίζουν τον Τόλη Βοσκόπουλο με τη Ζώη Λάσκαρη

efi-sarri
Για την ηλικία της, την προσωπική της ζωή, τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και την κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε η Έφη Σαρρή, σε συνέντευξη που έδωσε.

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να την κάνει να χωρίσει η Έφη Σαρρή απάντησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»: «Τα πάντα μπορεί να με φέρουν κοντά στον χωρισμό ακόμα και μια στραβή καλημέρα. Έχω χωρίσει κάποιον που δεν έβαφε τα μαλλιά του. Με ενοχλεί πάρα πολύ η λευκή τρίχα. Έχω βάλει άντρα να βάψει τα μαλλιά του, το έκανε και του πήγαινε» ενώ για την προσωπική της ζωή, είπε: «Ήμουν 17 χρόνια παντρεμένη. Ποτέ δεν μου είχε χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας. Το είχα πει στον σύζυγό μου και συμφώνησε».

Για την ηλικία της, ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου. Έχω ακούσει ότι είμαι 80, 78 χρόνων, μια φορά δεν έχω ακούσει να με λένε 48, να μου φύγει ο καημός. Φυσικά και κάνω πλαστικές, πώς αλλιώς θα διατηρηθεί ένας άνθρωπος 82 ετών; Είμαι μια ψεύτρα το δηλώνω κατηγορηματικά. Δεν φοράω καμία κρέμα, δεν κάνω τίποτα απολύτως ούτε καν μπότοξ».

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crinupe0ypgh)

Για την κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο, η Έφη Σαρρή σχολίασε: «Δεν έχω συγχωρήσει τον Λάκη Λαζόπουλο, αισθανόμουν ένα βανδαλισμό. Είχε εμμονή επειδή πουλάει. Με στεναχωρούσε, μου έκανε κακό. Έβγαζε πολλά χρήματα με αυτή την εκπομπή, θα μπορούσε να δώσει και κάτι για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν παίρνω τηλέφωνα πουθενά και σε κανέναν για κανένα λόγο. Πήγα στα δικαστήρια, δικαιώθηκε ότι ήταν μια σατιρική εκπομπή, δεν υπάρχει συγγνώμη».

Κλείσιμο
Επίσης, μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Η Βανδή με τον Μπισμπίκη μου θυμίζουν ένα άλλο ζευγάρι, τον Βοσκόπουλο με τη Ζώη Λάσκαρη, είναι κάτι σαν παραμύθι. Ισχύει ότι η Δέσποινα Βανδή δεν μου έλεγε ούτε ''καλησπέρα'', μετά άλλαξε. Δεν έγινε κάτι αρνητικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώτη συνέντευξη μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό - «Προστάτευσα τον ανιψιό μου, θα το έκανα ξανά»

Ηράκλειο: Ο λυράρης του «Σασμού» ξεσπά κατά του 66χρονου - «Σκουπίδι, απόβρασμα»

Λιάνης: Εκτός από τη Βουγιουκλάκη μίλησε και για την Υψηλάντη - Την ερωτεύτηκα όταν ήταν έγκυος η γυναίκα μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης