Night Out: Καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης

Night Out: Καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 00:10, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ

night-out__3_
Και αυτή την Πέμπτη, το MEGA μάς δίνει έναν πολύ καλό λόγο για να ξενυχτήσουμε και να βρεθούμε στην ωραιότερη ταράτσα της ελληνικής τηλεόρασης!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης έρχεται στο «Night Out» την Πέμπτη 30 Μαρτίου και απαντά χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος στις ερωτήσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη! Όπως πάντα, δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή του για όλους και για όλα.

Αναφέρεται στη γνωριμία του με τη σύζυγό του Δώρα και πόσο επηρέασε την καριέρα του η απόφαση του να παντρευτεί και στη συνέχεια να γίνει πατέρας σε νεαρή ηλικία. Σχολιάζει επίσης, πόσο του στοίχισε το γεγονός ότι επειδή δούλευε πολλές ώρες, δεν μπορούσε να περάσει όσο χρόνο επιθυμούσε με τα παιδιά του.

ΓΙΩΡΓΟΣ_ΤΣΑΛΙΚΗΣ_ΘΕΟΧΑΡΗΣ_ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Το παιχνίδι του «Night Out» επιφυλάσσει στον Γιώργο Τσαλίκη καυτές ερωτήσεις από φίλους και συνεργάτες, ξεκαρδιστικά παιχνίδια, φάρσες και φυσικά αλήθειες που εκμαιεύονται και είναι ικανές να του ανεβάσουν την πίεση!

Δεν θα λείψει και η καθιερωμένη φάρσα: Ο Γιώργος τηλεφωνεί στην Ελένη Χατζίδου με αφορμή την παλιότερη δήλωσή της ότι κάποτε είχε δει μαζί του… U.F.O. Έχει έρθει η ώρα να της αποκαλύψει ότι εκείνος στη συνέχεια μίλησε με τους εξωγήινους. Η εξωτερική δοκιμασία σχετίζεται με την άλλη ιδιότητα του Γιώργου Τσαλίκη: ως Αντιδήμαρχος Περιστερίου θα κληθεί να κάνει φωτογράφιση για την προεκλογική του καμπάνια εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Θα ζητήσει τη βοήθεια της καλής του φίλης και style expert Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Πόσο ακραία όμως θα γίνουν τα concept της φωτογράφισης;

Δείτε το trailer:

Κλείσιμο
Night Out | Πέμπτη 30/3 00:10 (trailer)



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πότε κλείνει η Βουλή - Οι διερευνητικές εντολές και η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που τραυμάτισε τη μητέρα του

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Εκδίκηση το πιθανό κίνητρο της 28χρονης σφαγέα, λένε οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης