Γιάννης Στάνκογλου: «Υπήρχαν μέρες στη Νέα Υόρκη που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό»

Γιάννης Στάνκογλου: «Υπήρχαν μέρες στη Νέα Υόρκη που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό»

«Πλήρωσα τη δραματική σχολή με κάποια χρήματα, που είχα πάρει από όταν δούλευα στις μονώσεις του μετρό» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

giannis-stankoglou
Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν, αλλά και τη σχέση του με τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αναφέρθηκε στα νυχτερινά κέντρα, όπως ήταν στο παρελθόν.

«Παλιότερα, υπήρχαν σχεδόν κάθε φορά τσαμπουκάδες στα νυχτερινά κέντρα. Μου έχει συμβεί και εμένα. Μια φορά ένας φίλος μου πείραξε μια κοπέλα σε ένα μαγαζί. Εγώ ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους του και παρόλα αυτά μας την έπεσαν», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο διάστημα που έζησε στη Νέα Υόρκη. «Στη Νέα Υόρκη πήγα αρκετά απροετοίμαστος για να κυνηγήσω κάποια καριέρα. Μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή, ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhve1mc6cah)

«Υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό. Οι δουλειές που έκανα εκεί ήταν σερβιτόρος και στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού, που έκανα την παράσταση "Closer". Είχα κάποιους φίλους, που είχαν τελειώσει τη δραματική σχολή, έδωσα εξετάσεις και πέρασα σε δύο δραματικές σχολές, χωρίς να ξέρω αν θέλω να το ακολουθήσω. Πλήρωσα τη δραματική σχολή με κάποια χρήματα, που είχα πάρει από όταν δούλευα στις μονώσεις του μετρό», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στα παιδιά του και τη στενή σχέση που έχει με την κόρη του. «Με αλλάξαν πολύ τα παιδιά μου. Έχω κάνει πίσω τον εγωκεντρισμό μου και με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με την κόρη μου μιλάμε πολύ, θα ήθελα να γνωρίσω και να κάνω μέχρι και παρέα με τον άνθρωπο που θα έχει δίπλα της. Όταν είδα την κόρη μου στην Μήδεια, ένιωσα περήφανος, συγκινήθηκα, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλή. Ήταν σαν κανονική ηθοποιός», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πότε κλείνει η Βουλή - Οι διερευνητικές εντολές και η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που τραυμάτισε τη μητέρα του

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Εκδίκηση το πιθανό κίνητρο της 28χρονης σφαγέα, λένε οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης