Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του για το «φιλί» στο στόμα στη Δέσποινα Βανδή - Δείτε βίντεο

Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του για το «φιλί» στο στόμα στη Δέσποινα Βανδή - Δείτε βίντεο

Ο τραγουδιστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τον θέλουν να φιλάει την τραγουδίστρια στο στόμα on stage

mastoras-vandi
Βίντεο που δείχνουν τον Χρήστο Μάστορα και τη Δέσποινα Βανδή να έρχονται «πολύ κοντά», ενώ βρίσκονται στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζονται, κάνουν τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου κι έχουν συζητηθεί έντονα.

Στα εν λόγω βίντεο, οι δυο τους έρχονται σε απόσταση αναπνοής, ενώ ερμηνεύουν τις επιτυχίες τους, με πολλούς να νομίζουν ότι φιλήθηκαν στο στόμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον τραγουδιστή να φροντίζει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με μία του ανάρτηση στο Instagram.

Βανδή - Μάστορας: viral φιλί στην πίστα #greece #viral #tiktok #shorts #short #fyp #vandi #mastoras


Άλλωστε, τόσο ο ίδιος, όσο και η Δέσποινα Βανδή βρίσκονται σε σχέση, πράγμα που φέρνει σε δύσκολη θέση τους συντρόφους τους, εκτός από τους ίδιους. Ο Χρήστος Μάστορας είναι ζευγάρι με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ενώ όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, η τραγουδίστρια είναι με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Κλείσιμο
334299608_556742429895917_1036810338634391278_n__1_


Στη δημοσίευσή του, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να εκφράσει την ενόχλησή του για την έκταση που πήρε το θέμα και να ξεκαθαρίσει πως η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή είναι καθαρά επαγγελματική.

Στο story του έγραψε: «Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό "θέμα" με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να "ντύσουμε" τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα. Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει, ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage».

μαστορας



Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: «Μας απειλούν ένοπλοι μπράβοι, αλλά δεν φοβόμαστε», κατήγγειλε η πρόεδρος των Αρχαιολόγων - Δείτε βίντεο

Καβάλα: Αμετανόητος ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη Αΐντα - Έβαλε τα γέλια στο δικαστήριο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με στόχο την αυτοδυναμία σε περιοδεία στη Φθιώτιδα - Πρώτη στάση το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης