Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής ζητά από τη Ζέτα να μείνει κοντά του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής ζητά από τη Ζέτα να μείνει κοντά του

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στον Αlpha - Δείτε το τρέιλερ

afti-i-nihta-menei__5_
Έρχονται καθηλωτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Η Νίτσα και ο Τάσος προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να συνυπάρξουν χωρίς να καταλάβει ο Γιώργης τι έχει συμβεί ανάμεσά τους. Η Διαμάντω αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον Χρήστο σε μια προσπάθεια να σώσει ό,τι μπορεί. Ο Στρατής ζητά από τη Ζέτα να μείνει κοντά του.

Τετάρτη 29 Μαρτίου - Επεισόδιο 57

Η Διαμάντω αποκαλύπτει στο Στρατή το παρελθόν της με το Διαγόρα και τον προειδοποιεί πως είναι αδίστακτος. Ο Αλέξανδρος και ο Σταματιάδης στριμώχνουν το Στέλιο, εκείνος όμως αρνείται πως ο Χρήστος συνεργάζεται με τον Διαγόρα και τους ανθρώπους του. Ο Ντόκος εντοπίζει τη Ζέτα, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει την εμφάνιση του. Ο Γιώργης προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από την παράξενη συμπεριφορά της Νίτσας. Ο Θοδωράκης αποφασίζει να αναλάβει δράση για την προστασία της Διαμάντως. Ο Διαγόρας συνεχίζει την καταστροφική επίθεση του, αυτή τη φορά με στόχο τη Νίκη. Μετά από την παρέμβαση του Αλέξανδρου ο Στρατής αναζητά το Χρήστο και φθάνει η ώρα να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια.

Δείτε το trailer:

Αυτή η νύχτα μένει | Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 22:40


Πέμπτη 30 Μαρτίου - Επεισόδιο 58 & 59

Η Ζέτα περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του Ντόκου ενώ ο Στρατής εξαναγκάζει το Χρήστο να ομολογήσει την αλήθεια για το φόνο του Νώντα Παραδείση. Το παρελθόν της Νίτσας δεν την αφήνει να ησυχάσει, μα ο Γιώργης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ευτυχίας τους. Η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος βρίσκονται σε μια οδυνηρή αναμέτρηση κάτω από το βάρος των παλαιών αισθημάτων. Η Νίκη αποκαλύπτει το μυστικό της στη Διαμάντω και κείνη αναστατωμένη απ’ όσα έρχονται στο φως, την προτρέπει να μιλήσει. Συντετριμμένος ο Χρήστος εγκαταλείπεται στην αγκαλιά της Βάσως που τον ωθεί σε μια καινούργια αρχή. Αφηνιασμένος ο Στρατής αποφασίζει να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια του και να βάλει στη θέση του τον Διαγόρα.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Γιώργος Παπαπαύλου, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσκιώτη.



Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: «Μας απειλούν ένοπλοι μπράβοι, αλλά δεν φοβόμαστε», κατήγγειλε η πρόεδρος των Αρχαιολόγων - Δείτε βίντεο

Καβάλα: Αμετανόητος ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη Αΐντα - Έβαλε τα γέλια στο δικαστήριο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με στόχο την αυτοδυναμία σε περιοδεία στη Φθιώτιδα - Πρώτη στάση το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης