Survivor All Star - Βασάλος: Αποθεώνει τον Ατζούν - «Μπράβο, είσαι κιμπάρης»
«Σας θέλουμε εδώ, να ανοίγουμε καμπάνες, να τρώμε γλυκά, να μας πηγαίνετε ταξίδια» πρόσθεσε με αφορμή το παιχνίδι που παρουσίασε ο Τούρκος παραγωγός και τη δημοπρασία φαγητού - Δείτε το βίντεο
Λίγο πριν οι Κόκκινοι βρεθούν στη σκηνή επικοινωνίας, μετά τη νίκη τους, ο Ατζούν Ιλίτζαλι τους επεφύλασσε ένα νέο παιχνίδι το οποίο παρουσίασε ο ίδιος.
Οι παίκτες κάθε ομάδας πήραν στα χέρια τους ένα χρηματικό ποσό και με αυτό μπορούσαν στο πλαίσιο της δημοπρασίας να διεκδικήσουν το φαγητό που τους φαινόταν περισσότερο δελεαστικό. Κάποιοι έφαγαν καλά και πλήρωσαν αρκετά, κάποιοι άλλοι περίμεναν το κατάλληλο φαγητό και έμειναν νηστικοί και με τα λεφτά στο χέρι.
Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι στο επεισόδιο της Πέμπτης 23 Μαρτίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε το νέο παιχνίδι, ως εξής:
«Ήρθε ο κύριος Ατζούν καλέ, ήρθε και μας έφερε πολλά δώρα. Κύριε Ατζούν, μην μας ξαναφύγετε. Σας θέλουμε εδώ πέρα, να ανοίγουμε καμπάνες, να παίζουμε παιχνίδια, να τρώμε γλυκά, να μας πηγαίνετε ταξίδια. Κύριε Ατζούν είμαστε μαζί σου, είσαι κιμπάρης, είσαι ωραίος, είσαι αρχηγός».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.