Χάρις Αλεξίου για Maestro: «Μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα από τα 4 σημεία του πλανήτη»

Χάρις Αλεξίου για Maestro: «Μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα από τα 4 σημεία του πλανήτη»

Η σειρά κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix και σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό 

maestro-alexiou3231
Η Χάρις Αλεξίου θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» τόσο στο κοινό της για τα θετικά σχόλια που δέχεται για την ερμηνεία της στο «Maestro», όσο και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που της έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σπουδαία ερμηνεύτρια που υποδύθηκε τη «γιαγιά» στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που κάνει επιτυχία στο Netflix εξέφρασε με πολύ τρυφερά λόγια την ευγνωμοσύνη της για τον σκηνοθέτη, αλλά και τη χαρά της για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει αρχικά: «Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα, αλλά και άγνωστοι από τα 4 σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου, όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό. Και λίγο τον δικό του, σαν να με περίμενε ότι δεν θα δεχτώ, αλλά το τόλμησε. Μου είπε θέλω να σου στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι 3 γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές τις 3 γενιές να της δείξω να συνυπάρξουν. Του είπα να το στείλει, μου λέει θέλω να κάνεις τη γιαγιά. Λέω τη γιαγιά; Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ή την εγγονή, αλλά τη γιαγιά; Σκέφτηκα λοιπόν, για 1-2 δευτερόλεπτα και λέω θα την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε».
alexioy543543__1_
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και κυρίως τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. «Τον ευχαριστώ πολύ για τον υπέροχο κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους μουσικούς που μου γνώρισε, μουσικούς λέω, έτσι είναι για μένα. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιξα μαζί τους, για τα νέα ταλεντα που γνώρισα, τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ηταν συνέχεια εκεί να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν, να μας μεταφέρουν. Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος. Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει, για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αυτό. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική, σημαίνει για αυτόν η μουσική. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος είναι έτσι. Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε κι εμείς αυτή τη χαρά, τη χαρά τη δική του, γιατί τη χαρά την πήραμε από το Maestro κι εξακολουθούμε να την παίρνουμε. Αυτόν τον σπόρο που έβαλε κι ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη, αυτή την επιτυχία. Να την εισπράξει, να τη χαρεί, γιατί είναι σαν μωρό παιδί, που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχη και δεν ικανοποιείται με τίποτα. Του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο, πάρα πολλές ζεστές αγκαλιές και πάρα πολλές ευχές για το καλύτερο. Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου, που ο ένας μπήκε στην καρδιά του άλλου. Να είσαι πάντα καλά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης