Καινούργιου σε Αμβρόσιο για τον χαρακτηρισμό «όργανο του διαβόλου»: «Μακάρι να είχε την πίστη που έχω εγώ»

Καινούργιου σε Αμβρόσιο για τον χαρακτηρισμό «όργανο του διαβόλου»: «Μακάρι να είχε την πίστη που έχω εγώ»

Ο Μικρούτσικος αποχώρησε εξοργισμένος από το πλατό - «Ευχαριστώ τον συνάνθρωπο, Αμβρόσιο για τις κατάρες για την υγεία μου» είπε 

katerina-kainourgiou__3_
Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει την απάντησή της στον Αμβρόσιο, ο οποίος σε κείμενό του στο site ekklisiaonline αναφέρθηκε στους ανθρώπους της τηλεόρασης ως «όργανα του διαβόλου» που τάσσονται κατά της εκκλησίας.

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε με τον εκδότη του ιστοτόπου και τον ρώτησε «αν αναφέρεται σε εκείνη ως "όργανο του διαβόλου"», καθώς χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία της.

καινουργιου


«Ερώτηση λοιπόν. Άρα θεωρεί ότι είμαι όργανο του διαβόλου και προσεύχεται για μένα για να καθαρίσει η ψυχή μου; Δεν θέλω την προσευχή του, μία χαρά καθαρή είναι η ψυχή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crby0f5oh1lt)

Κλείσιμο
Στο συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Να πω κάτι στον Αμβρόσιο. Μακάρι να είχε την πίστη που έχω εγώ μέσα μου, όχι στην εκκλησία γιατί οι άνθρωποι της εκκλησίας με έχουν απογοητεύσει, αλλά στον Θεό. Μακάρι ο Αμβρόσιος να πίστευε, όπως πιστεύω εγώ. Στην εκκλησία όπως την έχουν καταντήσει τώρα, όχι».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε κι εκείνος την οργή του για τις δηλώσεις του Αμβρόσιου, τόσο για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, όσο και για τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Ευχαριστώ τον συνάνθρωπο, Αμβρόσιο για τις κατάρες για την υγεία μου. Εγώ είχα τους καλύτερους γιατρούς και πιστεύω στην Επιστήμη, γι' αυτό επανήλθα. Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτόν τον Μεσαίωνα που σπείρεται με αυτόν τον τρόπο, όχι οι πνευματικοί άνθρωποι της Εκκλησίας, αλλά κάτι τέτοια φαινόμενα και αντιδραστικοί άνθρωποι που δηλητηριάζουν τη θρησκευτική και κοινωνική συνείδηση. Είναι ανεπίτρεπτα και ανιστόρητα. Με κάνεις έξαλλο! Πάω να πάρω μερικές τζούρες οξυγόνο να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας», ενώ στο τέλος, αποχώρησε από το πλατό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crbxxa4t35nl)


Ειδήσεις σήμερα:

Credit Suisse: Τα σκάνδαλα που την «έσκασαν» - Το ξέπλυμα χρήματος, η συνεργασία με τη Μαφία

Μεσήλικες «Μπόνι και Κλάιντ» αλά ελληνικά - Φωτογραφίες από τη ληστεία τράπεζας

Καλομοίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της από το ταξίδι στο Κάιρο για το πάρτι της Χρουσαλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης