Βασίλης Καρράς: «Ετοιμάζεται για καινούριες εμφανίσεις» λέει ο Νίκος Ζωιδάκης

Βασίλης Καρράς: «Ετοιμάζεται για καινούριες εμφανίσεις» λέει ο Νίκος Ζωιδάκης

 «Μην ανησυχεί ο κόσμος» είπε, μεταξύ των δηλώσεών του, ο μουσικός και κουμπάρος του - Δείτε το βίντεο με όσα είπε για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή

karra
Μετά τη φωτογραφία του Βασίλη Καρρά, όπως είναι σήμερα και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, ο Νίκος Ζωιδάκης έκανε μερικές δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο μουσικός αποκάλυψε ότι ο Βασίλης Καρράς όχι μόνο δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, αλλά έχει επανέλθει πλήρως και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια.

«Είναι καλά είναι στο στούντιο ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζεται για τις καινούριες του εμφανίσεις. Και μην ανησυχεί ο κόσμος, σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον σας. Το καλοκαίρι θα είναι κοντά μας, θα μας τρελάνει πάλι» είπε αναλυτικότερα, ο Νίκος Ζωιδάκης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbyatx1od61)


Αγνώριστος στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε
Φανερά αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός πόζαρε στην κάμερα δίπλα σε έναν άλλο άνδρα. Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης ανάρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σε αυτό έγραψε: «Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς !! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του».

Το πρόβλημα υγείας

Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε αρχές Νοεμβρίου, σε χειρουγική επέμβαση στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η αδιαθεσία και η νοσηλεία του στο Βενιζέλειο

Πριν από κάποιους μήνες ο Βασίλης Καρράς είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και κρίθηκε σκόπιμο, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο τραγουδιστής νοσηλεύονταν σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου. Πληροφορίες ανέφεραν πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις.



Ειδήσεις σήμερα:

Credit Suisse: Τα σκάνδαλα που την «έσκασαν» - Το ξέπλυμα χρήματος, η συνεργασία με τη Μαφία

Μεσήλικες «Μπόνι και Κλάιντ» αλά ελληνικά - Φωτογραφίες από τη ληστεία τράπεζας

Καλομοίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της από το ταξίδι στο Κάιρο για το πάρτι της Χρουσαλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης