Μεγάλη Εικόνα: Η εκπομπή φιλοξενεί τους διασώστες της 1ης ΕΜΑΚ
Απόψε στις 00:10, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ
Απόψε, Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 00:10, στο MEGA, η Νίκη Λυμπεράκη φιλοξενεί στη «Μεγάλη Εικόνα» τους ηρωικούς διασώστες της 1ης ΕΜΑΚ.
Οι άνθρωποι που δίνουν το παρών σε κάθε καταστροφή σώζοντας ζωές, μιλούν από το αρχηγείο τους στην Ελευσίνα. Πώς είναι η καθημερινότητά τους, τι επιχειρησιακές δυνατότητες έχει σήμερα η ΕΜΑΚ και πώς διαχειρίζεται κανείς αυτήν την καθημερινή μάχη με την καταστροφή, τον θάνατο και την τόσο έντονη συγκινησιακή φόρτιση;
Πώς νιώθουν κάθε φορά που τους αποκαλούν ήρωες και πώς αισθάνονται οι ίδιοι για όλα αυτά που αντιμετωπίζουν και βιώνουν καθημερινά;
Υπό τη βαριά σκιά των πρόσφατων πολύνεκρων καταστροφών που έχουν συγκλονίσει τη χώρα μας, η «Μεγάλη Εικόνα» ρίχνει φως στα πρόσωπα και τη ζωή των ανθρώπων πίσω από τις στολές.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.