Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και όπως είπε αρχικά, δεν θα ένιωθε άνετα να μπει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.
«Δεν θα ήμουν σε καμία περίπτωση άνετα σε αυτό το παιχνίδι, ούτε τη δεύτερη, ούτε τη φετινή χρονιά. Ήταν πολύ συγκεκριμένος ο λόγος που πήγα την πρώτη χρονιά, ζορίστηκα κάποιες φορές, σίγουρα. Από ένα σημείο και μετά, μου άρεσε, γιατί είχα συνηθίσει κι είχε να κάνει και με τη θάλασσα και με τα παιχνίδια. Μου έλειψε πολύ το μέρος μου, οι άνθρωποί μου. Αυτό ήταν στο τέλος, που είπα φτάνει», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crb7ywhp73a1)
Όπως είπε στη συνέχεια, ο ίδιος είχε πει «όχι» στην πρόταση της Acun Media από την πρώτη κιόλας προσέγγιση που του έκαναν, τον Σεπτέμβριο. Δεν ήταν λοιπόν, η «Γη της Ελιάς» η αιτία που απέρριψε την πρόταση για το Survivor All Star.
«Έχω κάνει άλλα πράγματα, όπως και τώρα θα πούμε και για κάτι καινούριο, που έχει να κάνει με έναν άλλο χώρο, άλλο τομέα. Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου μέσα στο All Star. Ανεξάρτητα από τη "Γη της Ελιάς" και οποιαδήποτε άλλη συνεργασία που μπορεί να είχα ενδεχομένως, δεν έχει να κάνει με την απόφασή μου», εξηγεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
«Το "όχι" μου για άλλη μια φορά, της μη συμμετοχής μου, ήταν απο΄το Σεπτέμβριο ειπωμένο. Οπότε, δεν έχει να κάνει με τη "Γη της Ελιάς". Προσπαθώ κάθε μέρα να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για κάτι που έχει να κάνει με την υποκριτική. Τώρα είναι αυτός ο ρόλος μου», συμπλήρωσε.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».