Μπρους Γουίλις: To μήνυμα της γυναίκας του ηθοποιού στα γενέθλιά του - Δεν μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής

Μπρους Γουίλις: To μήνυμα της γυναίκας του ηθοποιού στα γενέθλιά του - Δεν μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής

Ο αγαπητός ηθοποιός κλείνει σήμερα τα 68 του χρόνια

willis-mak654
Ο Μπρους Γουίλις, ο θρυλικός σταρ της δράσης, γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Die Hard και Pulp Fiction, έγινε 68 ετών στις 19 Μαρτίου.

Ωστόσο, τα φετινά του γενέθλια ήταν διαφορετικά, καθώς ήρθαν μετά την ανακοίνωση της οικογένειάς του ότι αποσύρεται από την υποκριτική λόγω της διάγνωσης αφασίας, μιας γλωσσικής διαταραχής που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας. Τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο Γουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια μορφή άνοιας που επηρεάζει τη συμπεριφορά, τη γλώσσα και τις κοινωνικές δεξιότητες.
shutterstock_140330263

Η Έμα Χέμινγκ, η σύζυγος του αγαπητού ηθοποιού, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ένα μήνυμα για τα γενέθλια του συζύγου της και για το πώς αντιμετωπίζει τη διάγνωσή του. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στα Instagram Stories της, η 45χρονη παραδέχτηκε ότι έκλαιγε εκείνο το πρωί και ένιωθε πραγματικά τη θλίψη για την ασθένεια του συζύγου της.

"Απλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να βλέπεις όλες τις πλευρές του θέματος", είπε η Χέμινγκ. "Πάντα λαμβάνω αυτό το μήνυμα ή οι άνθρωποι πάντα μου λένε ότι "Ω, είσαι τόσο δυνατή, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις". Δεν μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής. Μακάρι να είχα. Αλλά μεγαλώνω επίσης δύο παιδιά σε αυτό, οπότε μερικές φορές στη ζωή μας, πρέπει να βάλουμε το βρακί του μεγάλου κοριτσιού μας και να τα καταφέρουμε, και αυτό κάνω".

Η Έμα Χέμινγκ, η οποία έχει αποκτήσει δύο μικρές κόρες με τον ηθοποιό, μίλησε επίσης για τη δυσκολία να φτιάξει ένα reel στο Instagram για να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της.
shutterstock_1134339083
"Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, γιατί τα βίντεο είναι σαν μαχαίρι στην καρδιά μου", είπε. "Αλλά όσο και αν το κάνω για τον εαυτό μου, το κάνω για εσάς γιατί ξέρω πόσο αγαπάτε τον σύζυγό μου".

Η ειλικρίνεια της Χέμινγκ σχετικά με τους αγώνες της με τη διάγνωση του συζύγου της έχει επαινεθεί ευρέως από τους θαυμαστές και τους οπαδούς της.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της, παρότρυνε τον κόσμο να αφήνει χώρο στον σύζυγό της όταν κυκλοφορεί δημοσίως και να μην τον φωτογραφίζει ή τον πλησιάζει χωρίς την άδειά του. "Σας παρακαλώ, μην το παίρνετε προσωπικά αν αρνηθούμε μια φωτογράφιση", έγραψε. "Απλά προσπαθεί να θυμηθεί πώς να βάζει το ένα πόδι μπροστά από το άλλο. Είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος γι' αυτόν".

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η στιγμή που ο δήμαρχος της Φλωρεντίας ορμά έξαλλος σε ακτιβιστή που ρίχνει μπογιά στο Παλάτσο Βέκιο

Βιομηχανία δισεκατομμυρίων το λαθρεμπόριο άγριων ζώων - Κύκλωμα σε Ελλάδα και Κύπρο

Το μυστήριο του Αλιβερίου για την «Τσάλλα» - Η εγγραφή στο δημοτολόγιο και ο πρόθυμος δικηγόρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης