Ζενεβιέβ Μαζαρί: Είναι όλοι ελεύθεροι να με ακολουθούν ή να μη με ακολουθούν στο Instagram εκτός από τον άντρα μου

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Είναι όλοι ελεύθεροι να με ακολουθούν ή να μη με ακολουθούν στο Instagram εκτός από τον άντρα μου

Η παρουσιάστρια δήλωσε μεταξύ άλλων, για το My Style Rocks: «Η επιτροπή και η παρουσιάστρια είναι μια χαρά, τα κορίτσια έχουν ένα θέμα»

zeneviev-mazari__2_
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο «First Dates», το νέο ριάλιτι του Star που θα παρουσιάσει, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου κύκλου του Asia Express.

Η art director και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και δήλωσε για το νέο ριάλιτι γνωριμιών στο Star: «Οι προετοιμασίες για το First Dates πηγαίνουν πολύ καλά. Μακάρι να βγούμε άνοιξη, ελπίζουμε φέτος να πάνε όλα καλά και να φτιάξουμε μία εκπομπή που ο κόσμος θα τη βλέπει και θα περνάει ήρεμα».

Όπως είπε, δεν την φοβίζει καθόλου που δεν έχει ως θέμα τη μόδα, όπως τα προηγούμενα πρότζεκτ που είχε αναλάβει. «Δεν ξέρω κάτι για τον προγραμματισμό. Δεν με φοβίζει που δεν έχει να κάνει με τη μόδα, θα είμαι ο εαυτός μου όπως πάντα», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crab42nfug29)

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν στο Shopping Star, δήλωσε: «Δεν έγινε ποτέ τέτοια συζήτηση. Αυτά ξέρω πώς γράφονται και καλά κάνουν, αλλά δεν έγινε ποτέ», ενώ συμπλήρωσε: «Εμένα από το Star μου πρότειναν το First Dates, όχι το GNTM. Μακάρι να γίνει και δεύτερος κύκλος του Asia Express».

Κλείσιμο
Για το unfollow της Βίκυς Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε με χιούμορ: «Δεν το ήξερα. Εσύ πώς το βλέπεις αυτό; Είναι όλοι ελεύθεροι να με ακολουθούν ή όχι εκτός από τον άντρα μου».

Τέλος, σχολίασε το My Style Rocks, για το οποίο είχε κάνει και ένα δοκιμαστικό. «Είχα ενημερώσει ότι προηγείται το Star. Η επιτροπή και η παρουσιάστρια είναι μια χαρά, τα κορίτσια έχουν ένα θέμα», είπε για τον διαγωνισμό του ΣΚΑΪ.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ελβετία παρακάμπτει τη «διαβούλευση έξι εβδομάδων» για να ολοκληρωθεί άμεσα το deal UBS - Credit Suisse

Βίντεο: Η στιγμή που μετεωρολόγος του CBS χάνει τις αισθήσεις της στον αέρα και λιποθυμά

Ο Πολάκης «ξαναχτυπά» μεταμεσονύχτια κατά Χατζηνικολάου: «Ζητήστε συγγνώμη εσείς από το λαό για αυτά που κάνετε...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης