Κιάνου Ριβς για τον θάνατο του Λανς Ρέντικ: Είμαστε συντετριμμένοι, ήταν χαρά μου να δουλέψω μαζί του

Κιάνου Ριβς για τον θάνατο του Λανς Ρέντικ: Είμαστε συντετριμμένοι, ήταν χαρά μου να δουλέψω μαζί του

«Ήταν ο τέλειος επαγγελματίας» αναφέρει ο Χολιγουντιανός σταρ - Είχαν συνεργαστεί στη σειρά ταινιών «John Wick»

kianou-rivs
Ο Λανς Ρέντικ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή. Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός που εμφανίστηκε σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Wire» του HBO και το «Fringe» της Fox βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Παρασκευής. Την είδηση μετέφερε πρώτο το TMZ.


Ο τελευταίος του ρόλος ήταν αυτός του Charon, στο επερχόμενο «John Wick: Chapter 4», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε και στις 4 ταινίες του δημοφιλούς franchise, δίπλα στον πρωταγωνιστή, Κιάνου Ριβς.

Ο Χολιγουντιανός σταρ, μαθαίνοντας για τον θάνατο του συναδέλφου και φίλου του, δήλωσε στο Variety: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι και συντετριμμένοι για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και συναδέλφου. Ήταν ο τέλειος επαγγελματίας και ήταν χαρά μου να δουλέψω μαζί του».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η αγάπη και οι προσευχές μας είναι με τη σύζυγό του Στέφανι, τα παιδιά, την οικογένειά του και τους φίλους του. Αφιερώνουμε την ταινία μας στην αγαπημένη του μνήμη. Θα μας λείψει πολύ».



Στο παρελθόν, ο Ρέντικ είχε μιλήσει για τη συνεργασία του με τον Κιάνου Ριβς και είχε δηλώσει στο Vulture για τον πρωταγωνιστή του «John Wick»: «Είναι πολύ ντροπαλός. Αυτό ακούγεται περίεργο, επειδή μιλάμε για έναν σταρ, αλλά είναι τόσο απλός. Πνευματικά είναι πολύ προχωρημένος. Από τη μία, νιώθω ότι δεν τον ξέρω πολύ και από την άλλη, απλώς τον λατρεύω, είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Επιστολή συγγνώμης Πολάκη σε Τσίπρα - Προφανής στόχος του η επιστροφή στα ψηφοδέλτια

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου

Μαρία Τσάλλα: Ψάχνουν τις μυστικές διαδρομές της μέσα από το laptop που άφησε στο διαμέρισμα της οδού Αρριανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης