Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: «Το πρώτο ραντεβού ήταν όταν τον κάλεσα σπίτι να δούμε dvd»

Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: «Το πρώτο ραντεβού ήταν όταν τον κάλεσα σπίτι να δούμε dvd»

«Η πρώτη μου γνωριμία με τον Τάσο ήταν για επαγγελματικούς λόγους» είπε για τον σύζυγό της

thalia-matika
Η Θάλεια Ματίκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και τον γάμο της με τον Τάσο Ιορδανίδη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στη νέα της σειρά «Η πτώση».

«Η νέα σειρά, λόγω εκλογών, θα πάει για την επόμενη σεζόν, νομίζω είναι καλύτερα έτσι. Αν έβγαινε τώρα, θα "καιγόταν". Η σειρά έχει ως θέμα την εμπορία ανθρωπίνων οργάνων, είναι ένα πολύ σκληρό θέμα. Το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων είναι η τρίτη πιο κερδοφόρα παράνομη δραστηριότητα παγκοσμίως», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» και τη συνεργασία της με τον Χρήστο Λούλη. «Με τον Χρήστο είχαμε συνεργαστεί πολλά χρόνια στο "Κλείσε τα μάτια" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τεράστια επιτυχία εκείνη την εποχή. Έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα στη μυθοπλασία. Τότε γυρίζαμε 17 μέρες ένα επεισόδιο, τώρα κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, είναι πολυτέλεια», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr8khtd17j21)

Για τη σχέση της με τα social media, δήλωσε: «Δεν υπήρχαν social media εκείνη την εποχή, τώρα με αυτά τα πράγματα, όλα είναι πολύ πιο άγρια. Προβάλλεται το επεισόδιο μιας σειράς και σε πραγματικό χρόνο διαβάζεις σχόλια για εσένα στο Twitter, είναι λίγο τρομακτικό».

«Είμαι σχεδόν αναλφάβητη όσον αφορά τα social media. Δεν έχω γκουγκλάρει ποτέ το όνομά μου, ο Τάσος το κάνει αυτό και για τους δυο μας», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Όσο για την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε, η ηθοποιός ανέφερε: «Αντιμετώπιζα πάντα την τηλεόραση ως μέσο βιοπορισμού, δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Την περίοδο του "Μη μου λες αντίο" δέχθηκα κάποια γράμματα από περίεργους θαυμαστές. Είχαν βρει μέχρι και τα τηλέφωνα των γονιών μου».

Τέλος, για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη, είπε: «Η πρώτη μου γνωριμία με τον Τάσο ήταν για επαγγελματικούς λόγους. Το πρώτο ραντεβού ήταν όταν τον κάλεσα σπίτι να δούμε dvd. Κομμάτια της σχέσης μας αναφέρονται στην παράσταση "Θέλω να σου κρατάω το χέρι". Έχει βιογραφικά στοιχεία, θα συνεχίσουμε την παράσταση και την επόμενη σεζόν».


Ειδήσεις σήμερα:

Σκρέκας: Το νερό ήταν και παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο


«Δεν θα γυρίσουν ποτέ στην κοινωνία»: Τα μυστικά της γιγαντιαίας φυλακής-φρούριο στο Ελ Σαλβαδόρ


Κατώτατος μισθός: Στα 780 ευρώ από την 1η Απριλίου - Μητσοτάκης: Γενναία αύξηση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης