Όλα για τη ζωή μας: Καλεσμένες στην εκπομπή η Νίκη Λάμη και η Νανά Παλαιτσάκη

Όλα για τη ζωή μας: Καλεσμένες στην εκπομπή η Νίκη Λάμη και η Νανά Παλαιτσάκη

Το Σάββατο και την Κυριακή στις 08:50, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ

kostis-savvidakis__2__cleanup
Κάθε Σάββατο και Κυριακή , στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη λύνει απορίες και δίνει λύσεις για κάθε είδους ιατρικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν. Παράλληλα, στόχος της εκπομπής είναι να προσφέρει στους τηλεθεατές επιστημονικές συμβουλές ώστε να θωρακίσουν τη σωματική, την πνευματική και τη ψυχική τους υγεία.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου η εκπομπή επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην υγιεινή διατροφή. Είναι στις μέρες της ακρίβειας που διανύουμε μια πολυτέλεια; Πρόκειται πράγματι για ένα ακριβό «σπορ»;

Δείτε το τρέιλερ:

Όλα για τη Ζωή μας | Σάββατο - Κυριακή 08:50 (trailer)



Τι σημαίνει τελικά υγιεινή διατροφή και πόσο κοστίζει πραγματικά; Σε αυτό το ερώτημα απαντούν οι επιστήμονες στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», οι οποίοι επισημαίνουν ότι υγιεινή διατροφή δεν είναι μόνο τα superfoods και οι θαυματουργοί σπόροι αλλά και η μεσογειακή διατροφή.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την ηθοποιό Νίκη Λάμη, η οποία μιλάει για την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί αλλά και τα καθημερινά tips που χρησιμοποιεί για να τρέφεται σωστά.

Κλείσιμο
ΛΑΜΗ


Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ψυχολόγοι αναλύουν κάτω από ποιες συγκυρίες οι μαθητές παρουσιάζουν πτώση στις σχολικές τους επιδόσεις. Επιπλέον, δίνονται πολύτιμες συμβουλές για το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών.

Τη Κυριακή 19 Μαρτίου στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» βασικό θέμα είναι η απώλεια της ερωτικής διάθεσης. Ένα φαινόμενο που γίνεται όλο και πιο έντονο τα τελευταία χρόνια και φαίνεται να αφορά εξίσου τα δύο φύλα αλλά και όλες τις ηλικίες.

Εξετάζονται αναλυτικά οι παράγοντες που σχετίζονται με αλλαγές στον οργανισμό, τον ψυχισμό αλλά και τον τρόπο ζωής που μπορούν να διαταράξουν την ερωτική διάθεση.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, η οποία μιλάει ανοιχτά για την περίοδο που είχε χάσει κάθε ερωτική διάθεση.

ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ


Τέλος, στην εκπομπή δίνονται πολύτιμες συμβουλές για τη διατροφή που πρέπει να ακολουθούν οι αθλούμενοι πριν και μετά την άσκηση. Επιπλέον θα προβληθεί ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για την υδροθεραπεία και τα οφέλη της στους σκύλους.


Ειδήσεις σήμερα:

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο για ρύθμιση οφειλών, φόρους και συντάξεις - Τι περιλαμβάνει

Βίντεο: Οι στιγμές πριν από την πτώση του αμερικανικού drone στη Μαύρη Θάλασσα

«Ανακυκλώνω, αλλάζω θερμοσίφωνα»: Οι προϋποθέσεις, οι δικαιούχοι και η επιδότηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης