Superman: Η νέα ταινία είναι γεγονός - Ο σκηνοθέτης και οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή

Superman: Η νέα ταινία είναι γεγονός - Ο σκηνοθέτης και οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή

Διαβάστε όσα αποκαλύφθηκαν για το νέο φιλμ του νεοσύστατου DC σύμπαντος με τίτλο «Superman: Legacy»

superman83
Μπορεί ο Χένρι Καβίλ να απολύθηκε από τον ρόλο του Superman, αλλά οι διαδικασίες για τη νέα ταινία της DC προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Μέσα από ανάρτησή του στα social media, ο Τζέιμς Γκαν επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο σκηνοθέτης του «Superman: Legacy», όπως είναι και ο επίσημος τίτλος του φιλμ.

Πιο αναλυτικά, ανέβασε στο Twitter μια teaser φωτογραφία με σκίτσο του Superman, στην οποία αποκάλυψε και μια μικρή ιστορία γύρω από το σενάριό της.

Ακόμη, ανέφερε ότι η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας συμπίπτει με τον χαμό του πατέρα του, 11 Ιουλίου του 2025.

«Ο αδελφός μου Ματ, μου είπε ότι όταν είδε την ημερομηνία κυκλοφορίας άρχισε να κλαίει. Τον ρώτησα γιατί. Είπε, "Φίλε, είναι τα γενέθλια του μπαμπά". Δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Έχασα τον μπαμπά μου πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Δεν με καταλάβαινε όταν ήμουν παιδί, αλλά υποστήριζε την αγάπη μου για τα κόμικς και την αγάπη μου για τον κινηματογράφο και δεν θα έκανα αυτή την ταινία τώρα χωρίς αυτόν.

Μου έγινε πρόταση για τον Σούπερμαν πριν από χρόνια - αρχικά αρνήθηκα γιατί δεν είχα έναν τρόπο που να είναι μοναδικός, διασκεδαστικός και συναισθηματικός και να δίνει στον Σούπερμαν την αξιοπρέπεια που του αξίζει. Στη συνέχεια, πριν από λίγο λιγότερο από ένα χρόνο, είδα έναν τρόπο, με πολλούς τρόπους να επικεντρώνεται γύρω από την κληρονομιά του Σούπερμαν - πώς τόσο οι αριστοκράτες γονείς του από τον Κρύπτον όσο και οι αγρότες γονείς του από το Κάνσας επηρεάζουν το ποιος είναι και τις επιλογές που κάνει» γράφει ο Γκαν.

Η σύνοψη του «Superman: Legacy»

Ταυτόχρονα, η Warner Bros. αποκάλυψε τη σύνοψη της ιστορίας του «Superman: Legacy».

Το φιλμ επικεντρώνεται στην ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του, ως Κλαρκ Κεντ, από το Smallville του Κάνσας. Πρόκειται για την ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με σημείο αναφοράς την καλοσύνη, σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον χαμό του γιου του και έβαλε τέλος στη ζωή του

«Ανακυκλώνω, αλλάζω θερμοσίφωνα»: Οι προϋποθέσεις, τα κριτήρια και η επιδότηση

Κορινθία: 89χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε την 57χρονη κόρη της μετά από καβγά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης