Λίγους μήνες μετά την είδηση του χωρισμού τους, οι τηλεοπτικές κάμερες «εντόπισαν» τη σχεδιάστρια μόδας σε ένα event και η ίδια προχώρησε σε μερικές δηλώσεις.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day» η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε περισσότερο για την κόρη της, Ada. Όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι η ζωή της με τα νέα δεδομένα, εκείνη απάντησε:
«Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Δεν ξέρω. Είμαι καλά αυτό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr6qqlsvsqsh)
Για την κόρη της και τη ζωή της ως μητέρα μετά την υιοθεσία της Ada, η Χριστίνα Κοντοβά δήλωσε: «Η Αda τρελαίνεται να δοκιμάζει τα καλλυντικά μου, με ρωτάει αν θα της τα δώσω μόλις μεγαλώσει… Προσπαθώ να έχω ένα μέτρο μαζί της… Προσπαθώ και δουλεύω για να είμαι όσο καλύτερη μπορώ».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.