Θάνος Καλλίρης: Με ενοχλεί όταν σε 45 λεπτά συνέντευξη αναφέρομαι 1 λεπτό στη Ναταλία Γερμανού και όλοι εστιάζουν σε αυτό

Θάνος Καλλίρης: Με ενοχλεί όταν σε 45 λεπτά συνέντευξη αναφέρομαι 1 λεπτό στη Ναταλία Γερμανού και όλοι εστιάζουν σε αυτό

«Η γυναίκα είναι σούπερ σταρ» δήλωσε για την πρώην σύντροφο και πλέον, φίλη του

thanos-kalliris
Ο Θάνος Καλλίρης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον τσακωμό του με τον Λάμπη Λιβιεράτο, αλλά και την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ο παλιός είναι αλλιώς».

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αρχικά, ρωτήθηκε αν τον ενοχλεί να μιλάει για τη Ναταλία Γερμανού και τη σχέση που είχαν στο παρελθόν.

«Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε για τη Ναταλία. Με ενοχλεί όταν σε 45 λεπτά συνέντευξη αναφέρομαι 1 λεπτό στη Ναταλία και όλα τα sites εστιάζουν σε αυτό. Ήμασταν 5μιση χρόνια μαζί, υπάρχει στη ζωή μου, η γυναίκα είναι σούπερ σταρ», δήλωσε για την πρώην σύντροφό του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr56yxlmvxdt)

Κλείσιμο
Τότε, η Μπέττυ Μαγγίρα βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ο παλιός είναι αλλιώς». «Δεν ήξερα την ιστορία πίσω από το τραγούδι. Είχα καταλάβει ότι τη φλέρταραν διάφοροι τότε. Αυτό είναι ένα παλιό σλόγκαν του στρατού, κρατάει μια ισορροπία αλλά σίγουρα στον παλιό δίνει μία μεγαλύτερη βαρύτητα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Λάμπη Λιβιεράτο, αλλά κι έναν τσακωμό που είχαν. «Ζήσαμε μαζί πολύ ωραίες εποχές. Ήμασταν μαζί όλο το 2014 και μαλώσαμε κάπου τον Γενάρη του 2015. Μαλώσαμε και μείναμε σαν εκείνα τα ζευγάρια που μετά από έναν ευτυχισμένο γάμο, γίνεται ένας πολύ κακός χωρισμός. Πέρασαν 4-5 χρόνια και κάπου εκεί στο 2018-2019, με δική μου πρωτοβουλία τον πλησίασα και του είπα "να σου πω, δεν είναι να κρατάμε κακίες τώρα, πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν". Και ξαναμιλήσαμε και όλα οκ. Ήταν ένας επαγγελματικός τσακωμός και το έφερα βαρέως, γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί», περιγράφει.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Τέμπη: Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε όσα μας πόνεσαν

Silicon Valley Bank: Γιατί κατέρρευσε η τράπεζα – Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «νέο 2008»;

Γιώργος Τράγκας, η κληρονομιά: Η ιδιόχειρη διαθήκη με τα σπίτια και τα μετρητά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης