H Ιωάννα Μαλέσκουμετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε και η αναγγελία του γάμου της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, με τον οποίον πρόκειται να παντρευτούν λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους.
Σε δηλώσεις της η παρουσιάστρια μίλησε για τον γάμο της, το όνομα του μωρού που έρχεται αλλά και για την τηλεοπτική της επιστροφή.
«Μετράω αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού μου. Έχω μπει στην τελική ευθεία. Δεν κρύβω ότι θα παντρευτώ, απλά είμαι διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή ζωή μου. Επειδή βρίσκομαι και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση δεν είναι κάτι που θέλω να επικοινωνήσω. Ο γάμος μου θα δρομολογηθεί άμεσα και θα γίνει για εμάς, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Θα είναι πολιτικός γάμος. Η εγκυμοσύνη μου κυλάει καλά, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ» αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.
Όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει η κόρη της, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Υπάρχει ένα όνομα που έχει συναισθηματική αξία για εμάς, αλλά περιμένουμε να τη δούμε πρώτα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr4a9aakq0c1)
«Δεν θα ήθελα να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου. Στη ζωή μου δεν ονειρευόμουν προτάσεις αλλά μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει» αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου για την πρόταση γάμου.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας