Survivor All Star: Η παραγωγή έβαλε λουκέτα στους κάδους για να μην ψάχνουν οι παίκτες αποφάγια
Η Χριστίνα Κεφαλά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι οι παίκτες του ριάλιτι ψάχνουν συνήθως στα σκουπίδια τεχνικών και δημοσιογράφων της παραγωγής που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο
Η πείνα είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Survivor All Star.
Στη χειρότερη μοίρα αυτή τη στιγμή, βρίσκεται η κόκκινη ομάδα καθώς μετρά περισσότερες από 16 μέρες που δεν έχει κερδίσει έπαθλο φαγητού, τελειώνοντας πιο γρήγορα και τις προμήθειες στην καλύβα τους.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» η παραγωγή Acun Medya αποφάσισε να βάλει λουκέτα στους κάδους που βρίσκονται στις παραλίες, για τους ανθρώπους της παραγωγής.
Η Χριστίνα Κεφαλά που ήταν καλεσμένη στο πλατό, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι οι παίκτες ψάχνουν συνήθως στα σκουπίδια τεχνικών και δημοσιογράφων της παραγωγής, προκειμένου να βρουν αποφάγια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr2kxh8yqxs1)
«Πέφτουμε κάτω σαν τα κοτόπουλα» Στο επεισόδιο της Πέμπτης 9 Φεβρουαριου, οι Κόκκινοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.
Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι πριν τον αγώνα επάθλου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε για την ομάδα της:
«Πραγματικά δεν ξέρω με τι δυνάμεις θα πάμε στο έπαθλο φαγητού, έχουμε να φάμε πολύ καιρό. Πέφτουμε ένας - ένας σαν τα κοτόπουλα. Δεν μας παίρνει να το χάσουμε κι άλλη φορά. ΣΚέφτομια τα ματσαρίσματα και το τι θα συμβεί. Οι μισοί βλέπουν μαυρίλες, οι άλλοι μισοί ζαλίζονται, πονάει όλο μας το σώμα από το χθεσινό αγώνισμα».
Δείτε το βίντεο
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.