Μουτσινάς: «Συμφωνώ με τον Κανάκη, άκυρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ»

Μουτσινάς: «Συμφωνώ με τον Κανάκη, άκυρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ»

«Tο κάνατε προσωπικό» είπε ο παρουσιαστής για την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που έκανε λόγο για «τηλεπερσόνες που εργαλειοποιούν την κοινωνική οργή», φωτογραφίζοντας τον ίδιο και τον Αντώνη Κανάκη

moutsinas_dileseis_xr__2_
Οι τοποθετήσεις των Νίκου Μουτσινά και Αντώνη Κανάκη μέσα από τις εκπομπές τους για την τραγωδία στα Τέμπη, έφεραν την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ. Χωρίς να αναφέρει ονόματα, αλλά «φωτογραφίζοντας» τους συγκεκριμένους παρουσιαστές, η ΕΣΗΕΑ έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για «τηλεπερσόνες που εργαλειοποιούν την κοινωνική οργή».

Μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» που προβλήθηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το βίντεο με την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, τονίζοντας χαρακτηριστικά «μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει».

«Για μένα λέει; Όχι! Εγώ σάτιρα δεν κάνω; Δεν ξέρω τι κάνω, έχω περάσει κι από πολλά στάδια. Χιουμορίστας είμαι, τηλεπερσόνα και… στα μούτρα σου. Είμαι πολύ χιουμορίστας που δεν έχω σπάσει αυτή τη στιγμή όλο το πλατό. Με όλα αυτά που γίνονται και παρ’ όλα αυτά ερχόμαστε, τι να κάνουμε, είναι εργασία, αλλά θέλω να πω. Δεν τους ξέρω στην ΕΣΗΕΑ, δεν είμαι δημοσιογράφος, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τους ανθρώπους. Θα μιλήσω, όμως, όπως μίλησα για το ΣΕΗ και τα άκουσα, θα μιλήσω και θα πω ότι συμφωνώ με τον Κανάκη. Άκυρη η ανακοίνωση γιατί το κάνατε προσωπικό» είπε.

Δείτε το βίντεο
Μουτσινάς: «Συμφωνώ με τον Κανάκη, άκυρη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ»


Στο τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε πολύ συγκεκριμένους δημοσιογράφους: «Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι, ο θεός να τους κάνει δημοσιογράφους, οι οποίοι ανοίγουν το στόμα τους και λένε τεράστιες μπούρδες, που είναι προσβλητικές και άκαιρες για την περίοδο. Μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει».



Ειδήσεις σήμερα:

«Δυστυχώς δεν θα ζήσει», λέει ο ιδρυτής του Αττικού Πάρκου για το τιγράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο

«Ντρέπομαι που είμαι ζωντανή» ξεσπάει 19χρονη που γλίτωσε από το βαγόνι-εστιατόριο στα Τέμπη

Ποινική δίωξη κατά του επιθεωρητή και δύο σταθμαρχών για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης