Σύμφωνα με τουρκική εφημερίδα, η 23χρονη σύντροφός του είναι έγκυος
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αποκτήσει το πέμπτο του παιδί, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της τουρκικής ιστοσελίδας Sabah, η σύντροφός του, Αΐσα, είναι έγκυος.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι έχει μάθει και το φύλο του μωρού. Η 23χρονη θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.
Ο Τούρκος παραγωγός έχει αποκτήσει άλλες τέσσερις κόρες από τους προηγούμενους γάμους του, ενώ έχει και μια εγγονή.
Η μεγαλύτερη κόρη του είναι η 33χρονη Μπανού, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με τη Σεντά Μπασμπούγ. Από τον γάμο του με την Ζεϊνέπ, απέκτησε τη 19χρονη Λεϊλά και τη 16χρονη Γιασμίν από. Τέλος από τον γάμο του με την Σεϊμα Σουμπασί απέκτησε την 9χρονη Μελίσα.
Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης, παρά το γεγονός ότι τα νέα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη