Μπο: «Είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον πατέρα μου»

Μπο: «Είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον πατέρα μου»

«Φοβηθήκαμε μήπως χάσαμε ο ένας τον άλλο» αναφέρει ο τραγουδιστής

MPO__1_
Ο Μπο έκανε δηλώσεις και με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη, αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ο ίδιος στο παρελθόν.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δήλωσε για την αναβολή των live του J2US: «Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε λίγο το J2US, γιατί πραγματικά περνάμε ωραία. Αυτό που συνέβη ήταν τραγικό, είχαμε εθνικό πένθος και πολύ καλά πράξαμε που δεν βγήκαμε. Θα ένιωθα πολύ άσχημα, εάν έπρεπε να το κάνουμε».

Όπως είπε μάλιστα, χωρίς να το γνωρίζει, βοήθησε στην έρευνα για μια κοπέλα που ήταν αγνοούμενη. Δυστυχώς, το κορίτσι βρέθηκε νεκρό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr0xjapi7ldl)

«Ένα γεγονός που συνέβη προσωπικά σε μένα είναι ότι ανέβασα μία φωτογραφία ενός κοριτσιού που έψαχναν ακόμα κι ένας φίλος μου μού έστειλε μήνυμα στο Instagram και μου είπε "σε ευχαριστώ πολύ, είναι η ανιψιά μου". Εκεί ένιωσα ότι όλο αυτό ήρθε πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το κορίτσι δεν ζει, δυστυχώς. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά και δεν έχουν νόημα. Να βρουν οι άνθρωποι τη δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για ένα τροχαίο ατύχημα που είχε ο ίδιος στο παρελθόν μαζί με τον πατέρα του. «Είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον πατέρα μου. Φοβηθήκαμε μήπως χάσαμε ο ένας τον άλλο. Ήταν σοβαρό ατύχημα όμως, με ανατροπή και τέτοια», είπε.



Ειδήσεις σήμερα:

Το «Αμάν!» του σταθμάρχη απόδειξη της απόλυτης ακαταλληλότητας του

Στο σφυρί 4+1 ακίνητα των διάσημων ζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης Plaisir

Επιχειρηματίας από τα Ιωάννινα έβαλε να ρίξουν στη λίμνη την έγκυο σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης