Ο Μπο έκανε δηλώσεις και με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη, αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ο ίδιος στο παρελθόν.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δήλωσε για την αναβολή των live του J2US: «Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε λίγο το J2US, γιατί πραγματικά περνάμε ωραία. Αυτό που συνέβη ήταν τραγικό, είχαμε εθνικό πένθος και πολύ καλά πράξαμε που δεν βγήκαμε. Θα ένιωθα πολύ άσχημα, εάν έπρεπε να το κάνουμε».
Όπως είπε μάλιστα, χωρίς να το γνωρίζει, βοήθησε στην έρευνα για μια κοπέλα που ήταν αγνοούμενη. Δυστυχώς, το κορίτσι βρέθηκε νεκρό.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr0xjapi7ldl)
«Ένα γεγονός που συνέβη προσωπικά σε μένα είναι ότι ανέβασα μία φωτογραφία ενός κοριτσιού που έψαχναν ακόμα κι ένας φίλος μου μού έστειλε μήνυμα στο Instagram και μου είπε "σε ευχαριστώ πολύ, είναι η ανιψιά μου". Εκεί ένιωσα ότι όλο αυτό ήρθε πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το κορίτσι δεν ζει, δυστυχώς. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά και δεν έχουν νόημα. Να βρουν οι άνθρωποι τη δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, μίλησε για ένα τροχαίο ατύχημα που είχε ο ίδιος στο παρελθόν μαζί με τον πατέρα του. «Είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον πατέρα μου. Φοβηθήκαμε μήπως χάσαμε ο ένας τον άλλο. Ήταν σοβαρό ατύχημα όμως, με ανατροπή και τέτοια», είπε.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.