Ιορδανία: Σε πελάγη ευτυχίας η πριγκίπισσα Ιμάν για τον γάμο της με Έλληνα επιχειρηματία

Ιορδανία: Σε πελάγη ευτυχίας η πριγκίπισσα Ιμάν για τον γάμο της με Έλληνα επιχειρηματία

Πάρτι-έκπληξη ετοίμασε στην κόρη της η βασίλισσα Ράνια – Ποιος είναι ο 28χρονος γαμπρός από την Άνδρο που έγινε μουσουλμάνος για να την παντρευτεί

iman_ellinas_arthro
Ξεκίνησαν στην Ιορδανία οι γαμήλιες εκδηλώσεις για τον γάμο της πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, μεγαλύτερης κόρης του βασιλιά Αμπντάλα Β’, με τον ελληνικής καταγωγής 28χρονο γαμπρό από την Άνδρο, Δημήτριο (Jameel) Θερμιώτη.

Ο γάμος έχει ανακοινωθεί για την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου, ενώ χθες η βασίλισσα Ράνια είχε ετοιμάσει ένα πάρτι- έκπληξη στην κόρη της, μέσα στο παλάτι όπου ζει η οικογένεια στην Ιορδανία αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες που ήθελαν να ευχηθούν στη νεαρή πριγκίπισσα.

Το κάλεσμα είχε αναλάβει η βασίλισσα της Ιορδανίας που ειδικά αυτές τις ημέρες λάμπει από ευτυχία βλέποντας την κόρη της να ζει τον απόλυτο έρωτα δίπλα στον Έλληνα επιχειρηματία.

من حفلة الحناء التي أقامتها جلالة الملكة رانيا بمناسبة قرب زفاف سمو الأميرة إيمان بنت عبدالله إلى السيد جميل ألكساندر...

Posted by Queen Rania on Wednesday, March 8, 2023


Οι σπουδές και η γνωριμία με την πριγκίπισσα

Ο 28χρονος Δημήτρης Θερμιώτης είναι το πρώτο εγγόνι της πλούσιας οικογένειας και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Florida International University, όπου έλαβε και Bachelor of Science in Business. Είναι συνιδρυτής της Outbound Ventures LLC, μιας εταιρείας ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη. Η Outbound Ventures LLC ιδρύθηκε το 2015 και έχει έσοδα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Κλείσιμο
Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε στην DPM, μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ από το 2018-2020 συνεργάστηκε και με την AMARLA, ως Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα στην Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

iman1


Είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια

Λέγεται πως το όνομα Jameel, όπως τον αποκάλεσε στο μήνυμα της η βασίλισσα Ράνια, όταν ανακοίνωσε τους αρραβώνες της κόρης της, οφείλεται στο γεγονός πως ο Τζίμι λόγω της χριστιανικής του πίστης αλλά και της σχέσης του με την πριγκίπισσα, θα έπρεπε να εξισλαμιστεί.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, ενώ γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Η πριγκίπισσα Ιμάν τελείωσε πρόσφατα τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Georgetown στις ΗΠΑ, εκεί όπου σπούδασαν επίσης ο πατέρας της και ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ'.

iman2


Η σχέση του ζευγαριού αποτέλεσε έκπληξη, καθώς όσο δύσκολο κι αν φαινόταν την κρατούσαν μακριά από όλους για μεγάλο διάστημα, μέχρι τη στιγμή που ο Δημήτρης αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου. Σε μια σεμνή τελετή μεταξύ των δυο οικογενειών ο νεαρός άνδρας ζήτησε το χέρι της πριγκίπισσας φορώντας της ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι από λευκό χρυσό με ένα μεγάλο σμαραγδί διαμάντι.

iman3
iman4


Ειδήσεις σήμερα:

Το «Αμάν!» του σταθμάρχη απόδειξη της απόλυτης ακαταλληλότητας του

Στο σφυρί 4+1 ακίνητα των διάσημων ζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης Plaisir

Επιχειρηματίας από τα Ιωάννινα έβαλε να ρίξουν στη λίμνη την έγκυο σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης