Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέβασε δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να εκφράσει τη θλίψη της.
«Εγώ το Σάββατο θα ανοίξω όλα τα φώτα στο σπίτι μου. Όχι από γιορτή. Μήπως φανούν μέχρι ψηλά» έγραψε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον άνθρωπο που ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί, αφού δεν τον έχει αναζητήσει κάποιος.
«Σε αυτόν που δεν αναζήτησε κανείς... Σε αυτόν που ήταν στο τρένο, μετανάστης. Που ήταν μόνος. Και κανείς δεν ξέρει ότι χάθηκε. Σε αυτόν που ήταν μόνος. Στον ξένο που είναι στη χώρα και ψάχνει με σπαστά ελληνικά και λυγμούς τον αδερφό του. Πονάει η ψυχή μας».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.