Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 4 Μαρτίου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και πριν ξεκινήσει η συνέντευξή του, οι δυο τους αντάλλαξαν μερικές σκέψεις για την τραγωδία στη Λάρισα και τον χαμό των ανθρώπων που ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο στα Τέμπη.
Ο ηθοποιός, τόνισε στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται»: «Δεν είναι ότι δεν έχω όρεξη μόνο. Σκέφτομαι πόσο οδυνηρό είναι αυτό. Αν όπως όλοι οι άνθρωποι, κάνεις έναν παραλληλισμό σε κοντινά σου πρόσωπα, σχεδόν δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Είναι κάτι μη διαχειρίσιμο αυτό που συμβαίνει στη σκέψη. Και επειδή κάνουμε όλοι έναν απολογισμό, κάθε φορά σκέφτομαι ότι έχω ανάγκη να ζω με ανθρώπους που είναι κίνητρο για μένα να εξελίξω τον εαυτό μου».
Στην πορεία των όσων συζήτησαν, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, τόνισε ότι: «Το πρώτο συναίσθημα είναι ο πόνος. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς που αγαπάω».
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.