Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ηγυναίκα είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να περάσει το τριήμερο με τον γιο της.
«Ήταν στο πρώτο βαγόνι, που μόνο ένας άνθρωπος κατάφερε να μείνει ζωντανός. Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης μοιραζόταν από την πρώτη στιγμή την αγωνία του με τους διαδικτυακούς του φίλους είχε βάλει μία ανάρτηση ότι "μέσα στο τρένο είναι και η μητέρα μου και δεν έχω νέα της"» σύμφωνα με τη ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqwm76tpt0c1)
Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου, ο Θοδωρής Ελευθεριάδης έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραψε «Άδειο σπίτι», ενώ έβαλε μαύρο στη φωτογραφία προφίλ του.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).