Μπορεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος να μην είναι πια παίκτης του Survivor All Star, αλλά το παρακολουθεί και κάνει τα σχόλιά του στα social media, τόσο για τους παίκτες όσο και για την παραγωγή.
Μετά από το επεισόδιο της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου, ο μισθοφόρος έκανε μία νέα καυστική ανάρτηση στo Twitter και αφού χαρακτήρισε το ριάλιτι επιβίωσης «Love Island» έριξε μία σπόντα για τον Νίκο Ασημακόπουλο.
«Στο ζάπινγκ έβαλα λίγο Love Island και ήθελα να πω κάτι. Ο Ασημακόπουλος θα έπρεπε να ψηφίζεται κάθε φορά! Δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρει αυτός!» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.
Δείτε την ανάρτησή του
Για αυτή την εβδομάδα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star, μετά την ήττα των Μαχητών από τους Διάσημους με 10-8 στο αγώνισμα για την 2η ασυλία. Η 8η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε με τις αφίξεις των Γιωρίκα Πηλίδη στους Μπλε και της Νικόλ Μαυρίδη στους Κόκκινους και τους Μαχητές να κατακτούν την 1η ασυλία που έφερε στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την Χριστίνα Κεφαλά με εννέα ψήφους. Ειδήσεις σήμερα:
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»