Survivor All Star: Ο αποψινός αγώνας εξελίσσεται σε ντέρμπι γεμάτο ένταση

Survivor All Star: Ο αποψινός αγώνας εξελίσσεται σε ντέρμπι γεμάτο ένταση

Απόψε στις 21:00, στο ΣΚΑΪ - Δείτε το τρέιλερ

survivor
Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε για τους Survivors και οι Κόκκινοι νιώθουν να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Μια ενδεχόμενη ήττα τους θα οδηγήσει στην ανάδειξη δύο ακόμα υποψηφίων που θα τεθούν μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά στην ψηφοφορία του κοινού.

Οι νέες Survivors φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει μία στρατηγική διαφορετική σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα η οποία ήδη είναι χωρισμένη σε δυο υποομάδες.

Ο στίβος μάχης είναι απαιτητικός και ο αγώνας εξελίσσεται σε ντέρμπι γεμάτο ένταση με τους δύο πάγκους να παίρνουν φωτιά. Τι κάνει τον Νίκο Μπάρτζη να απασφαλίσει και ποιες αντιδράσεις φέρνει το ξέσπασμά του;

Δείτε το τρέιλερ:

Survivor All Star | Trailer | 27/02/2023


Η ηττημένη ομάδα καλείται στο Συμβούλιο να ψηφίσει. Μετά την ψηφοφορία όμως έρχονται στο φως πολλά από όσα εξελίσσονται στο εσωτερικό της.

Η Νικολέττα Μαυρίδη και ο Γιωρίκας Πιλίδης βρίσκονται ήδη στις ομάδες τους. Ας θυμηθούμε ορισμένα ενδιαφέροντα βιογραφικά τους στοιχεία:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ
Ηλικία: 28 ετών
Επάγγελμα: Γυμνάστρια
Κλείσιμο
Συμμετοχή: Survivor 2021
Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι 28 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα, ενώ έχει καταγωγή από τον Πόντο. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε μπαλέτο, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με latin και ευρωπαϊκούς χορούς. Τα τελευταία χρόνια είναι προπονήτρια χορού, χορογράφος και παράλληλα δασκάλα pilates και personal trainer. Έρχεται ξανά στους στίβους μάχης του Survivor All Star για να εντυπωσιάσει με τις χορευτικές της φιγούρες.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ_ΜΑΥΡΙΔ__1_

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ
Ηλικία: 23 ετών
Επάγγελμα: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης
Συμμετοχή: Survivor 2022
O Γιωρίκας Πιλίδης είναι πρωταθλητής της ελεύθερης πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων. Αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2021, ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Εκτός από τις ικανότητές του στους στίβους μάχης στο Survivor 2022, κατάφερε να ξεχωρίσει και για τον χαρακτήρα του. Με πάθος, πειθαρχία και ικανότητα επιστρέφει για να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor All Star.

ΓΙΩΡΙΚΑΣ_ΠΙΛΙΔΗΣ__1_


Ειδήσεις σήμερα:

Πολιτικός σεισμός από την «προκήρυξη» Πολάκη - Πρώτο βήμα για τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ελ Σαλβαδόρ: «Αυτό θα είναι το νέο σας σπίτι» - Βίντεο από τη μεταγωγή 2.000 κρατούμενων σε νέα φυλακή

Τουρκία: Οπαδοί της Μπεσίκτας έριξαν στο στάδιο λούτρινα για τα παιδιά-θύματα των φονικών σεισμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης