Ράσελ Κρόου: Εκείνος και η σύντροφός του... «έφαγαν πόρτα» σε γνωστό εστιατόριο

Ράσελ Κρόου: Εκείνος και η σύντροφός του... «έφαγαν πόρτα» σε γνωστό εστιατόριο

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο μαγαζί με ρούχα που φορούσε στο τένις - «Κανείς δεν είναι υπεράνω των κανόνων» ανέφερε η διεύθυνση του μαγαζιού

Russell_Crowe-Britney_Theriot-ARTHRO
Ο Ράσελ Κρόου, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ και η σύντροφός του, Μπρίτνεϊ Θέριοτ, δεν εξυπηρετήθηκαν σε ένα αυστραλιανό εστιατόριο επειδή δεν πληρούσαν τον ενδυματολογικό κώδικα. Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, το ζευγάρι έφτασε στο Mr. Miyagi, ένα ιαπωνικό εστιατόριο στη Μελβούρνη, φορώντας τα ρούχα με τα οποία είχαν παίξει τένις νωρίτερα εκείνη την ημέρα.



Το εστιατόριο, το οποίο περιγράφει τον ενδυματολογικό κώδικα ως «casual αλλά φανταχτερό», έχει αυστηρή πολιτική dress code που απαγορεύει τα ρούχα εργασίας, τα καθημερινά ρούχα και τις σαγιονάρες. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας διάσημος ηθοποιός, ο Κρόου και η Θέριοτ απορρίφθηκαν από ένα μέλος του προσωπικού που δεν τους αναγνώρισε. Σε κάθε περίπτωση όμως, η διεύθυνση του εστιατορίου υπερασπίστηκε την απόφασή της, λέγοντας ότι κανείς δεν είναι υπεράνω των κανόνων.

photo_magaziou
Ο Κρίστιαν Κλέιν, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει όλους ισότιμα, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση. Πρόσθεσε ότι η πολιτική του ενδυματολογικού κώδικα του εστιατορίου δεν είναι παράλογη και ότι ο ίδιος δεν θα προσπαθούσε να πάει σε ένα πολυτελές εστιατόριο με σαγιονάρες και σορτς.

Κλείσιμο
Το περιστατικό τράβηξε μεγάλη προσοχή και το εστιατόριο σατίρισε την κατάσταση, ενημερώνοντας την πολιτική του κώδικα ενδυμασίας στο Instagram με μια πινακίδα που έγραφε: «Ντύσου smart casual, εκτός αν είσαι ο Ράσελ Κρόου, τότε φόρα ό,τι να 'ναι».

Το εστιατόριο απευθύνθηκε ωστόσο στον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση και καλωσορίζοντάς τον να τον επισκεφθεί ξανά.



Φωτογραφία: Norman Ko / SplashNews.com / IDEALIMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Η Κίνα λέει τώρα ότι μηδένισε τους... πάνω από 4.000 θανάτους από κορωνοϊό που ανακοίνωνε ημερησίως

Ινδή μητέρα και γιος κλειδώθηκαν... τρία χρόνια στο σπίτι, για να μην κολλήσουν κορωνοϊό! (βίντεο)

Όταν ο Νίκος Κοεμτζής σκόρπισε τον θάνατο με το μαχαίρι του για ένα μακρύ ζεϊμπέκικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης