Χάρι Στάιλς: Διέκοψε τη συναυλία και βοήθησε φαν να πει στους γονείς της ότι είναι γκέι

Χάρι Στάιλς: Διέκοψε τη συναυλία και βοήθησε φαν να πει στους γονείς της ότι είναι γκέι

Η ίδια του ζήτησε μέσα από ένα μήνυμα σε πινακάκι, να τη βοηθήσει να κάνει come out ενώ δίπλα της βρισκόταν η μητέρα της - Δείτε βίντεο

styles282
Οι συναυλίες του Χάρι Στάιλς δεν σταματούν ποτέ να έχουν εκπλήξεις και απρόοπτα. Μετά τις προτάσεις γάμου, το σκίσιμο του παντελονιού και τη μπίρα στο παπούτσι, ο 29χρονος σταρ έγινε και πάλι viral.

Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η μεγάλη συναυλία του στη Μελβούρνη και στο τέλος της μέρας, μία από τους 53.000 φαν που έδωσαν το «παρών» στο Marvel Stadium, έφυγε έχοντας πετύχει τον σκοπό της.

Μία γυναίκα που βρισκόταν στις μπροστινές θέσεις του κοινού, είχε φτιάξει ένα μικρό πίνακα, απευθύνοντας μία έκκληση στον ποπ σταρ, να τη βοηθήσει να κάνει come out στους γονείς της, που ήταν επίσης στη συναυλία.

Η Fauve, όπως είναι το όνομα της κοπέλας, έγραφε στον πίνακα: «Βοήθησέ με να "αποκαλύψω ότι είμαι γκέι" Η μαμά είναι δίπλα μου, ο μπαμπάς είναι στο επίπεδο 2, τμήμα 41».

Δείτε βίντεο

Κλείσιμο

Εκείνος το είδε και δευτερόλεπτα μετά, προειδοποίησε το κοινό να προετοιμαστεί καθώς βοήθησε μια θαυμάστρια να «βγει από την ντουλάπα», να πει δηλαδή στους γονείς της ότι είναι γκέι.

Ο πρώην αστέρας των One Direction διάβασε την πινακίδα δυνατά.

«Θα θέλατε να περάσουμε από τη διαδικασία του "Love On Tour" στο coming out μας; είπε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε αυτό έτσι, οπότε προετοιμαστείτε. Όλα θα είναι ανάποδα» λέει ο Στάιλς.

Στη συνέχεια ζήτησε «μουσική για coming out» και μετά «Θα εκδηλωθούμε σήμερα. Ανέβα στους ουρανούς της ελευθερίας Fauve, διασκέδασε».

Απίστευτες ουρές για τη συναυλία του στη Μελβούρνη - Πρόθυμοι να περιμένουν ως και 32 ώρες οι φαν

Η κατάσταση που επικρατούσε έξω από το στάδιο Marvel για ώρες πριν τη συναυλία δεν έχει προηγούμενο.

Παρά την προειδοποίηση να μην αρχίσουν να σχηματίζουν ουρές πριν από τις 9 το πρωί στο στάδιο, οι θαυμαστές δεν άκουσαν.

Τεράστιες ουρές άρχισαν να σχηματίζονται από το στάδιο μέχρι τον σταθμό Southern Cross από τις 4 το πρωί της Παρασκευής.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο TikTok δείχνουν απίστευτες εικόνες από χιλιάδες κόσμου να περιμένουν για ώρες όρθιοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία καλή θέση στον συναυλιακό χώρο.

Άλλοι προνόησαν και έφεραν μαζί τους αποσπώμενα τραπέζια και καρέκλες.

Δείτε βίντεο

Το 9News μετέδωσε ότι ορισμένοι πρόθυμοι θαυμαστές είχαν αρχίσει να περιμένουν στην ουρά ακόμη και πάνω από 32 ώρες πριν ανοίξουν οι πόρτες για τη συναυλία στις 11 το πρωί της Πέμπτης.

«Ήρθα εδώ στις 11 π.μ. χθες το πρωί, οπότε θα είμαι εδώ περίπου μιάμιση μέρα» δήλωσε ένας θαυμαστής.

Αν και δεν συνυφαίνεται με τους κανονισμούς της διοργάνωσης, οι αρμόδιοι επέτρεψαν σε μερίδα του κόσμου να εισέλθει στο εσωτερικό του σταδίου, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών της πόλης.

@jazmantheyy

harry styles melbourne night one!!🪩🕺#hslot2023

♬ Daylight - Harry Styles


Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στην Πάτρα - Βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του

Ανησυχία των ειδικών για τη μείωση στις βροχές στη Γαλλία - Τι ισχύει για την Ελλάδα


Νέες καταγγελίες για το «ινστιτούτο της απάτης»: «Σε βάζουν να προπληρώσεις και δεν σε εξυπηρετούν»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης