Νίκος Κουκάς για τον ρόλο του «Γεράσιμου» στο «Μαύρο Ρόδο»: «Είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος, είναι πολύ βαθύτερα πράγματα»

Νίκος Κουκάς για τον ρόλο του «Γεράσιμου» στο «Μαύρο Ρόδο»: «Είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος, είναι πολύ βαθύτερα πράγματα»

«Για χρόνια είχε χτίσει κάτι στο μυαλό του για να δικαιολογήσει την πράξη που διέπραξε, έναν φόνο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός 

nikos-koukas
Ο Νίκος Κουκάς, ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και την αγαπημένη σειρά του MEGA στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Έχουμε κάτι κοινό», είπε η παρουσιάστρια υποδεχόμενη τον καλεσμένο της. «Σκεφτόμαστε και οι δύο “άραγε εμείς τώρα τι θα πούμε”. Έχεις λίγο αγωνία, όπως και εγώ γιατί όταν δεν ξέρω έναν άνθρωπο και ξέρω ότι θα μιλήσουμε ζωντανά, λέω άραγε θα έχει διάθεση να μιλήσει ή θα παρλάρω μόνη μου», είπε γελώντας η Ελένη Μενεγάκη.

«Με έχεις ηρεμήσει λίγο», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Κουκάς και μίλησε για τη ζωή του.

«Ήθελα να φύγω από το σπίτι όπως κάθε έφηβος. Είμαι από την Αθήνα και έφυγα στη Νέα Υόρκη κατευθείαν μετά το σχολείο. Και στο σπίτι υπήρχε αυτή η γραμμή, ο πατέρας μου δούλευε πολλά χρόνια στο Λονδίνο». Και πρόσθεσε: «Δε θα γυρνούσα στην Ελλάδα, γύρισα γιατί έληξε η βίζα και δεν μπορούσα να την ανανεώσω. Ήταν πρακτικό το θέμα. Είχα στήσει τη ζωή μου εκεί, είχα ξεκινήσει. Αναγκάστηκα να φύγω, πήγα λίγο στο Λονδίνο και εκεί ήταν δύσκολα τα πράγματα, πιο δύσκολα από τη Νέα Υόρκη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqpzajhw275l)

Για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο» ανέφερε: «Είναι πολύ ενδιαφέρον ρόλος. Σε πρώτη ανάγνωση βλέπεις ένα παιδί στο χωριό που είναι ερωτευμένος με την παιδική του φίλη. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το δεύτερο επίπεδο, το τι παρακινεί αυτόν τον χαρακτήρα και δρα όπως δρα. Τον βλέπουμε να ξεπερνάει τα όρια που ανήκουν στο όριο του λογικού».

Και συμπληρώνει: «Έχει νεύρα και ξεσπάσματα ο Γεράσιμος. Τον βλέπουμε να παθαίνει μια εμμονή. Είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος, είναι πολύ βαθύτερα πράγματα. Για χρόνια είχε χτίσει κάτι στο μυαλό του για να δικαιολογήσει την πράξη που διέπραξε, έναν φόνο. Έπρεπε να πιστέψει σε ένα παραμύθι, η ζωή του και η ζωή της Ελισάβετ έχουν χαρακτεί από αυτό το γεγονός και μαζί πρέπει να πορευτούν σε αυτήν τη ζωή».



Ειδήσεις σήμερα:

Ανοικτό το ενδεχόμενο debate Μητσοτάκη - Τσίπρα ενόψει εκλογών, λέει ο Οικονόμου

Στη φυλακή για άλλους έξι μήνες παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ηρεμήστε», φώναζε ο υδραυλικός στους Αλβανούς λίγο πριν πέσει νεκρός στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης