Λίαμ Νίσον: Απέρριψε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ το 1995 εξαιτίας της Νατάσα Ρίτσαρντσον

Λίαμ Νίσον: Απέρριψε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ το 1995 εξαιτίας της Νατάσα Ρίτσαρντσον

H τότε αρραβωνιαστικιά του και μετέπειτα σύζυγός του τον είχε απειλήσει πως αν δεχτεί τον ρόλο, δεν θα τον παντρευτεί

liam-nison
Ο Λίαμ Νίσον αποκάλυψε πως στο παρελθόν, είχε απορρίψει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ και η αιτία δεν ήταν άλλη, από την τότε αρραβωνιαστικιά του, Νατάσα Ρίτσαρντσον.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Rolling Stone και δήλωσε πως η αγαπημένη του τότε, τον είχε «απειλήσει» πως αν δεχόταν τον ρόλο, δεν θα τον παντρευόταν.

Όπως είπε, είχε γνωριστεί με την ηθοποιό λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Schindler's List», στις πρόβες ενός έργου του Μπρόντγουεϊ, στο οποίο και συμπρωταγωνιστούσαν.

Λίγο καιρό αργότερα, ο ηθοποιός δέχτηκε πρόταση για τον ρόλο του πράκτορα 007 από τους παραγωγούς, Άλμπερτ, Μάικλ και Μπάρμπαρα Μπρόκολι, τους οποίους ήδη γνώριζε από τη συνεργασία του μαζί τους στη «Λίστα του Σίντλερ».

«Γνώριζα τους Μπρόκολι. Είχαν δει αρκετούς ηθοποιούς για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Η "Λίστα του Σίντλερ" μόλις είχε κυκλοφορήσει κι η Μπάρμπαρα με κάλεσε για να με ρωτήσει αν ενδιαφέρομαι. Εγώ της είπα πως θα με ενδιέφερε», εξηγεί ο ηθοποιός.

«Αλλά μετά, η αγαπημένη μου μέλλουσα σύζυγος -ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της- μου είπε "Λίαμ, να σου πω κάτι; Αν υποδυθείς τον Τζέιμς Μποτ, δεν θα παντρευτουμε"», συμπλήρωσε.

Ανέφερε μάλιστα, πως εκείνη τη στιγμή εκνευρίστηκε πολύ με τη Ρίτσαρντσον, αλλά προτίμησε να βάλει την αγάπη τους πάνω από την καριέρα του. Δικαιολόγησε μάλιστα, τον λόγο που η τότε αγαπημένη του φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Κλείσιμο
shutterstock_182559344


«Ελάτε, είναι όλες αυτές οι πανέμορφες γυναίκες σε όλες αυτές τις χώρες που θέλουν να πέσουν στο κρεβάτι μαζί του. Νομίζω πως η απόφασή της ήταν βασισμένη σε αυτό», εξήγησε ο Λίαμ Νίσον. Τελικά, τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ ανέλαβε ο Πιρς Μπρόσναν.

H Nατάσα Ρίτσαρντσον έφυγε από τη ζωή το 2009, μετά από ατύχημα, ενώ έκανε σκι.

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Πισπιρίγκου: Δεν υπήρχαν ενδείξεις πριν το επεισόδιο της Τζωρτζίνας, είπε η διευθύντρια του Καραμανδάνειου

Τρίτο «όχι» από τον Άρειο Πάγο στον συνταγματάρχη που παρενοχλούσε στρατιώτες!

Θεσσαλονίκη: Πώς ο 20χρονος κατέρρευσε στο γήπεδο 5χ5 - «Βρήκα το παιδί πεθαμένο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης