Ο Ντάνος απέναντι από το «Survivor» και η Ζέτα σε δίλημμα

Ανακατατάξεις, νέες μεταγραφές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πολλά μα πάρα πολλά ραντεβού

ntanos
Φωτιά έχουν πάρει τα γραφεία των στελεχών των καναλιών. Αν υπήρχαν μάτια παντού, τότε θα έβλεπαν κάποιοι πολλά πρόσωπα που δεν φαντάζονται, να περνούν το κατώφλι του αντίπαλου στρατοπέδου. Όμως κάποια ραντεβού ας μείνουν μυστικά για πάντα, γιατί δεν ευδοκίμησαν. Τα ναυάγια στην τηλεόραση μπορεί να συζητούνται περισσότερο, αυτό δε σημαίνει ότι είναι και το σωστότερο.

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον ΑΝΤ1. Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε πως υπάρχει μία λογική κόπωση, η οποία συναντάται σε μακροχρόνιες σχέσεις, αναφερόμενη και στο κανάλι και στο «Ρουκ Ζουκ». Αξιοπρεπής και πολύ προσεκτική στα λεγόμενά της άφησε να εννοηθεί πως όλα είναι ανοιχτά. Πάντως ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να παραμείνει η Ζέτα στο δυναμικό του και μάλιστα της προτάθηκε και μυθοπλασία. Θα φανεί αν η πρόταση του ανταγωνισμού, της φανεί πιο δελεαστική.

THE_2NIGHT_SHOW_-_ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ__1_

Η Ελίνα Παπίλα δεν υπέγραψε ακόμη. Ολο αυτό το διάστημα μόνο κακό προκαλείται στην εικόνα μιας εκπομπής, η οποία ακόμη δεν βγήκε στον αέρα, με παράδοξες συμπεριφορές και άστοχες κινήσεις.

Ερωτηματικά πολλά στον Alpha, για το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου.

φερε

Φυσικά η είσοδος του Γιώργου Αγγελόπουλου στην «Γη της Ελιάς» είναι η είδηση του μήνα. Κι αυτό γιατί εκτός από το γεγονός ότι μπαίνει σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega, θα είναι και απέναντι από το «Survivor All Star». Τελικά, ο Ντάνος όχι μόνο δεν μπήκε, αλλά απέφυγε και να σχολιάσει όλα όσα γίνονται στο ριάλιτι που τον ανέδειξε. Αυτό δεν σημαίνει αδιαφορία. Δείχνει και σεβασμό. Σε σχέση με άλλους που το ριάλιτι έστω και προσωρινά τους έφερε στον αφρό και το βρίζουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Ο Αγγελόπουλος επιμένει στην υποκριτική και κλείνει τα αυτιά σε όσα ακούγονται για εκείνον δίχως εκείνον. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αυριανή συνέντευξή του στο «Night out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqozmuhhfi69)

Δίχως πρωινά ψυχαγωγικά μαγκαζίνο το Star, ο Alpha και ο ΑΝΤ1 την Καθαρά Δευτέρα. Ζωντανά το «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ και ήδη γράφτηκε το επεισόδιο του «Πάμε Δανάη».

Η αλλαγή στην σκαλέτα της εκπομπής «Ελένη» είναι σημαντική. Η ενασχόληση με τηλεοπτικό ρεπορτάζ και life style θέματα της πηγαίνουν της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έχει απελευθερωθεί και δειλά δειλά και πολύ προσεκτικά σχολιάζει πρόσωπα και πράγματα με το γάντι.

Μία ακόμη «απώλεια» από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη. Πρόκειται γι αυτή της Μαρίας Κατσή, η οποία υπέβαλε παραίτηση την οποία και ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν υπάρχει στα πλάνα του ΣΚΑΪ το «Κάτι ξαναψήνεται». Υπάρχουν άλλα, πολλά και ενδιαφέροντα. Η τάση που καταγράφεται δεν είναι επιστροφή στο παρελθόν και ειδικά με format που δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα.

Κουίζ για σκέψη. Δύο από τις κυρίες της πρωινής εκπομπής έχουν ήδη αποφασίσει να μην συνεχίσουν την επόμενη σεζόν. Ποιες;


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Πισπιρίγκου: Δεν υπήρχαν ενδείξεις πριν το επεισόδιο της Τζωρτζίνας, είπε η διευθύντρια του Καραμανδάνειου

Τρίτο «όχι» από τον Άρειο Πάγο στον συνταγματάρχη που παρενοχλούσε στρατιώτες!

Θεσσαλονίκη: Πώς ο 20χρονος κατέρρευσε στο γήπεδο 5χ5 - «Βρήκα το παιδί πεθαμένο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης