Ο ράπερ «Ice-T» τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλυγουντ - Δείτε βίντεο

Ο ράπερ «Ice-T» τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλυγουντ - Δείτε βίντεο

Toν δύο φορές νικητής του Grammy τίμησαν με την παρουσία τους οι ράπερ Ice Cube και Chuck D -  Το αστέρι είναι το 2.747ο από την ολοκλήρωση του Walk of Fame το 1961

Collage_Maker-18-Feb-2023-02_47-AM
Ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλυγουντ αποκαλύφθηκε την Παρασκευή προς τιμήν του Ice-T, μία ημέρα μετά τα 65α γενέθλια του πρωτοπόρου της γκάνγκστα ραπ που έγινε ηθοποιός.

Η ηθοποιός Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ του "Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα" στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Ice-T, ο δημιουργός της σειράς Ντικ Γουλφ και οι θρυλικοί ράπερ Chuck D και Ice Cube, έδωσαν το παρών στην τελετή στο 7065 Hollywood Blvd, για να τιμήσουν τον συνάδελφο και φίλο τους.



Το αστέρι είναι το 2.747ο από την ολοκλήρωση του Walk of Fame το 1961 με τα αρχικά 1.558 αστέρια.

Ο Τρέισι Λόρεν Μάροου γεννήθηκε στο Newark του New Jersey στις 16 Φεβρουαρίου 1958. Μέχρι τα 13 του, και οι δύο γονείς του είχαν πεθάνει και τον έστειλαν να ζήσει με μια θεία του και τον σύζυγό της στο Λος Άντζελες. Πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα απαγγέλλοντας αποσπάσματα των μυθιστορημάτων του Iceberg Slim.

Ο Ice-T άρχισε να ενδιαφέρεται για τη μουσική hip-hop κατά της θητείας του στον αμερικανικό στρατό. Μετά την απόλυσή του το 1979, αρχικά προσπάθησε να γίνει DJ, υιοθετώντας το καλλιτεχνικό όνομα Ice-T ως φόρο τιμής στον Iceberg Slim. Ωστόσο, έλαβε περισσότερη προσοχή για το ράπ του, κάτι που τον οδήγησε να ακολουθήσει μια καριέρα ως ράπερ.

26829715
Οι ράπερ Ice Cube και Chuck D, η ηθοποιός Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ και ο παραγωγός Ντικ Γουλφ μαζί με τον Ice-T


Κλείσιμο
Ο Ice-T άρχισε να ηχογραφεί σινγκλ το 1983 και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 1987, "Rhyme Pays", το οποίο πιστοποιήθηκε ως χρυσό από το εμπορικό συγκρότημα της μουσικής βιομηχανίας, το Recording Industry Association of America. Ο Ice-T δημιούργησε την Rhyme Syndicate Records το 1987, η οποία κυκλοφόρησε μια σειρά από πρωτοποριακούς δίσκους ραπ στη Δυτική Ακτή.

Το άλμπουμ του του 1991, "OG Original Gangster" θεωρείται ένα από τα άλμπουμ που καθόρισαν το gangsta rap. Παρουσίασε επίσης το συγκρότημα χέβι μέταλ Body Count, με το οποίο περιόδευσε στην εναρκτήρια περιοδεία συναυλιών Lollapalooza το 1991. Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του Body Count το 1992 περιελάμβανε το σινγκλ "Cop Killer", το οποίο προκάλεσε κριτική από εκλεγμένους αξιωματούχους, την National Rifle Association και διάφορες ομάδες υπεράσπισης της αστυνομίας.

Ο Ice-T είναι τέσσερις φορές υποψήφιος για Grammy και δύο φορές νικητής του Grammy. Κέρδισε ένα Grammy για την καλύτερη ερμηνεία ραπ από ντουέτο ή ομάδα το 1991 στην πρώτη του υποψηφιότητα για το "Back On The Block". Το άλλο Grammy του ήρθε το 2021 ως μέρος του Body Count για την καλύτερη μέταλ ερμηνεία για το "Bum-Rush".

Οι άλλες υποψηφιότητες για Grammy του Ice-T ήταν το 1991 για την καλύτερη σόλο ερμηνεία ραπ για το "New Jack Hustler" και το 2018 για την καλύτερη μέταλ ερμηνεία για το "Black Hoodie" του Body Count. Η πρώτη ερμηνεία του Ice-T ήρθε το 1984, όταν οι παραγωγοί του "Breakin" του ζήτησαν να ραπάρει στην ταινία.

26829713
Ο Ice-T με τη σύζυγό του Κόκο Όστιν και την κόρη τους Σανέλ Μάροου


Ο Ice-T και η σύζυγός του, Κόκο Όστιν, πρωταγωνίστησαν επίσης στο 2011-13 E! Εναλλακτική σειρά Entertainment TV, "Ice Loves Coco".

Ice-T Live Walk of Fame Ceremony




Ειδήσεις σήμερα:

Η ρύθμιση της κυβέρνησης για τους καλλιτέχνες: Δημιουργείται νέα μισθολογική κλίμακα για όλους στο Δημόσιο

Σεισμός στην Τουρκία: Τούρκος αξιωματούχος λέει ότι τον σεισμό προκάλεσαν... πολεμικοί δορυφόροι!

Μπρους Γουίλις: «Τίποτα δεν μπορεί να με ρίξει» - Η ομιλία του το 2018 που γίνεται ξανά viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης