Όστιν Μπάτλερ: Η «παράξενη» μέθοδος που ακολούθησε για να πάρει κιλά για τον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ

Όστιν Μπάτλερ: Η «παράξενη» μέθοδος που ακολούθησε για να πάρει κιλά για τον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ

Ο ηθοποιός μιμήθηκε τον Ράιαν Γκόσλινγκ κι εφάρμοσε μια... ακραία μέθοδο για να πάρει βάρος 

ostin-mpatler
Ο Όστιν Μπάτλερ αποκάλυψε ότι ακολούθησε την ακραία μέθοδο του Ράιαν Γκόσλινγκ για να κερδίσει βάρος, για τις ανάγκες του ρόλο του ως Έλβις στην ομώνυμη βιογραφική ταινία, όπου πρωταγωνίστησε.

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο 31χρονος ηθοποιός εξήγησε πως ζέσταινε παγωτό στον φούρνο μικροκυμάτων και το έτρωγε. Έτσι κατάφερε να φτάσει στα επιθυμητά -για τον ρόλο- κιλά.

«Άκουσα πως όταν επρόκειτο να κάνει την ταινία "The Lovely Bones", ο Ράιαν Γκόσλινγκ ζέσταινε παγωτό στα μικροκύματα και το έπινε. Έτσι άρχισα να το κάνω κι εγώ. Πήγαινα κι έπαιρνα δύο ντουζίνες λουκουμάδες και τους έτρωγα κι αυτούς. Μετά από ένα σημείο άρχισα να παίρνω κιλά», δήλωσε ο ηθοποιός.


Κλείσιμο
Αν και έλαβε πολλές θετικές κριτικές για τη μεταμόρφωσή του στον Έλβις Πρίσλεϊ, ο ίδιος αναφέρει πως δεν απόλαυσε ιδιαίτερα τη διαδικασία.

«Είναι διασκεδαστικό αν το κάνεις για μια εβδομάδα ή τέλος πάντων, για λίγο καιρό. Μετά, νιώθεις απαίσια με τον εαυτό σου. Δεν άντεξα να το κάνω για πολύ», παραδέχτηκε ο Όστιν Μπάτλερ.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως τον ενδιέφερε να πειραματιστεί με τα κιλά του για τις ανάγκες του ρόλου, αφού στο παρελθόν, δεν το είχε κάνει ξανά.

«Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κάνω ένα διάλειμμα από τη γυμναστική και να πάρω βάρος για τα πρότζεκτ μου. Αυτή η ιδέα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω ήταν πάντα πρόκληση για εμένα», εξήγησε ο Όστιν Μπάτλερ.

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Μπαζ Λούρμαν επικεντρώνεται στη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ και στην ταραχώδη σχέση του με τον μάνατζέρ του, Τομ Πάρκερ, τον οποίο υποδύεται ο Τομ Χανκς.



Ειδήσεις σήμερα:

Βομβαρδισμένο τοπίο στο Αιγάλεω - Έκρηξη σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου, 2 τραυματίες

Ο Μπρους Γουίλις δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει αλλά τον έβαζαν να παίζει σε ταινίες δράσης

Τρόμος για 24χρονη σε γυμναστήριο στις ΗΠΑ - Της επιτέθηκε νεαρός για να τη βιάσει (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης