Μιχαήλ Ταμπακάκης για Μαύρο Ρόδο: «Ο έρωτας με την Ελισάβετ είναι αγνός χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι»

Μιχαήλ Ταμπακάκης για Μαύρο Ρόδο: «Ο έρωτας με την Ελισάβετ είναι αγνός χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι»

«Πιστεύω πως τον μπαμπά της θα τον έχω σύμμαχο για πάντα» είπε αναφορικά με τη σειρά - Δείτε βίντεο

tabakakis_mayrorodo
Το «Μαύρο Ρόδο», η παραγωγή του MEGA που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται απόψε στις 22:50 με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Ο στόχος μου σε κάθε νέα μου δουλειά, είναι να μην είμαι ίδιος αλλά διαφορετικός». Και πρόσθεσε για τον χαρακτήρα που υποδύεται: «Ο χαρακτήρας μου στο ‘’Μαύρο Ρόδο’’ είναι ένας άνθρωπος με τα καλά και τα κακά του. Το ό,τι έχει ερωτευτεί δεν σημαίνει πως είναι ένας ‘’Άγιος’’ άνθρωπος».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς: «Πιστεύω πως τον μπαμπά της Ελισάβετ θα τον έχω σύμμαχο για πάντα και πως θα μπορούσαν πολλά να γίνουν σεναριακά με τον έρωτα του Πέτρου και της Ελισάβετ. Εμένα, με πείθω, πως ζούμε και οι δύο τον έρωτα. Και ο κόσμος μας στηρίζει. Είναι ένας αγνός έρωτας, χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι». Για τη συμπρωταγωνίστρια του Φωτεινή Παπαθεοδώρου, σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά μας να επικοινωνείς με τους συναδέλφους σου. Εγώ το θεωρώ δώρο που κάνω τις σκηνές με τη Φωτεινή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqibp4wx36sx)

Για τον έρωτα, είπε: «Πρώτη φορά ένιωσα ερωτευμένος στο Γυμνάσιο. Προς το Λύκειο άρχισα να είμαι πιο εξωστρεφής», και συνέχισε, λέγοντας: «Είμαι ανοιχτός στους ρόλους. Με ιντριγκάρουν οι πιο δύσκολοι ρόλοι. Ο ρόλος του Πέτρου, που είναι ερωτευμένος, θεωρώ πως είναι δύσκολος. Ο λόγος είναι επειδή ο καθένας βιώνει διαφορετικά τον έρωτα. Μου αρέσουν οι ρόλοι που είναι πιο κακοί».

Την επόμενη σεζόν, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θα συμμετέχει στη νέα σειρά «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου που θα μεταδοθεί στο MEGA. «Εγώ κάνω έναν μικρό ρόλο που έχει πολλή πλάκα αλλά επειδή δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, δεν θα ήθελα να αναφερθώ».

Σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των ηθοποιών με απολυτήριο Λυκείου, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανέφερε:

«Για να καταλάβει και ο κόσμος. Εάν εγώ θελήσω να κάνω ένα μεταπτυχιακό, δεν μπορώ διότι το πτυχίο μου δεν έχει ισχύ. Εγώ σπούδασα για τρία χρόνια και ξαφνικά το πτυχίο μου δεν έχει καμία ισχύ. Δεν αφορά μόνο το κλάδο των ηθοποιών αλλά όλους τους καλλιτέχνες. Τραγουδιστές, χορευτές, μουσικοί. Είναι ιστορικό το γεγονός της παραίτησης των καθηγητών του Εθνικού».

Ειδήσεις σήμερα:

«Μας συγκλόνισαν οι φωνές των θαμμένων ζωντανών» - Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μίλησαν για όσα βίωσαν

Tέλος στα ΙΧ με βενζίνη και diesel από το 2035, ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο

«Ο γιος μου το έκανε» λέει γυναίκα για την αρπαγή της 12χρονης στα Πατήσια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης