Ελένη Βουλγαράκη: «Είμαι ζηλιάρα, είμαι πάρα πολύ κτητική, υποφέρω στις σχέσεις μου»

Ελένη Βουλγαράκη: «Είμαι ζηλιάρα, είμαι πάρα πολύ κτητική, υποφέρω στις σχέσεις μου»

«Είχα έναν πρώην σύντροφο που μετρούσα τις ελιές του και του έλεγα "είσαι ολόκληρος δικός μου, να ξέρω πόσες ελιές έχεις πάνω στο σώμα σου"» είπε χαρακτηριστικά

eleni-voulgaraki
Η Ελένη Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την πορεία της από τη νοσηλευτική στην τηλεόραση.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και πανελίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» κι αποκάλυψε αρχικά, πως είναι πολύ ζηλιάρα στις σχέσεις της.

«Είμαι ζηλιάρα, είμαι πάρα πολύ κτητική, υποφέρω στις σχέσεις μου. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Όταν είμαι πολύ ερωτευμένη, επικρατεί αυτή η κτητικότητα. Θέλω ο άλλος να είναι ολόδικος μου, δεν μπορώ να περάσει άλλη σκέψη από το μυαλό μου. Είχα έναν πρώην σύντροφο που μετρούσα τις ελιές του και του έλεγα "είσαι ολόκληρος δικός μου, να ξέρω πόσες ελιές έχεις πάνω στο σώμα σου". Είχε αρκετές ελίτσες», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqi289hgdezl)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νοσηλευτική και τον λόγο που την εγκατέλειψε. «Δεν έγραψα καλά στις Πανελλήνιες και βρέθηκα στη Λάρισα στη νοσηλευτική. Όταν έκανα πρακτική σαν νοσηλεύτρια, είδα ότι δεν μπορώ να το αντέξω, με έριχνε ψυχολογικά. Έπαθα αρρωστοφοβία, στενοχωριόμουν. Είχα πάρει απαλλαγή, όταν οι ασθενείς έκαναν την ανάγκη τους. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό κι ήταν ένα πολύ βασικό κομμάτι», εξήγησε.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqi28qxp8ukx)

Αναφορικά με την απόφασή της να έρθει στην Αθήνα, δήλωσε: «Είχα μια μεγάλη σχέση 5 χρόνια στην Καστοριά με έναν άνθρωπο που ήθελα να παντρευτώ. Δεν ερχόταν η πρόταση γάμου και από αντίδραση έφυγα στην Αθήνα και γράφτηκα στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήθελα να πάω, αλλά ήταν και ένα κίνητρο παραπάνω. Όλα γίνονται για καλό και για κάποιον λόγο. Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή που δεν μου είπε να τον παντρευτώ. Ήμουν μικρή, θα έρθουν όλα στην ώρα τους. Στα Mad εξοικειώθηκα με τον τηλεοπτικό φακό και το ραδιόφωνο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqi2a6ozadbt)

Τέλος, μίλησε για τη συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Συνεργαζόμαστε πέντε χρόνια. Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον άλλον, είμαι κάτω από την "φτερούγα" της. Η Σίσσυ είναι πολύ υποστηρικτική μαζί μου. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ, με έχει βοηθήσει πολύ, δεν με άφησε ποτέ εκτεθειμένη, ακόμη και στα λάθη μου. Στην αρχή, δεν ήξερα ποιες συνθήκες επικρατούν σε ένα μεγάλο κανάλι. Ήταν πάντα δίπλα μου να με βοηθήσει, να μου δείξει τον τρόπο, να βάλει πλάτη σε μένα», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqi2askas8mh)



Ειδήσεις σήμερα:

Κέρκυρα: Βρέθηκε σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο με τα ανθρώπινα οστά - Εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια


Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει


Μπλίνκεν: «Ανήσυχος» για την απόφαση του Ισραήλ να επεκτείνει οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης