Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην άντρας της απαγόρευσε να βλέπει τα παιδιά τους μετά την επιδείνωση της ψυχικής της υγείας

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην άντρας της απαγόρευσε να βλέπει τα παιδιά τους μετά την επιδείνωση της ψυχικής της υγείας

Η ποπ σταρ θεωρείται κίνδυνος για τον εαυτό της και τους γύρω της

spears_arthro
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Σύμφωνα με άτομο από το στενό της περιβάλλον, η τραγουδίστρια έχει περιέλθει σε βαθιά κατάθλιψη και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της, προσπάθησαν πρόσφατα να της εξασφαλίσουν ψυχιατρική βοήθεια.

Παρά την αποτυχημένη παρέμβαση, η Σπίαρς επικοινωνεί με τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας βίντεο στο Instagram για να τους διαβεβαιώσει ότι είναι ζωντανή και καλά. Ωστόσο, δικοί της άνθρωποι επιμένουν πως ανησυχούν για εκείνη, καθώς έχει γίνει εντελώς εσωστρεφής.

Όπως αναφέρει το Radar, μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις, ο πρώην σύζυγός της, Κέβιν Φεντερλάιν, έχει απαγορέψει τις επισκέψεις των παιδιών τους στο σπίτι της ποπ σταρ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, η συγκεκριμένη κίνηση έχει επιβαρύνει την ψυχική κατάσταση της Σπίαρς και νιώθει συντετριμμένη, καθώς είναι μητέρα δύο αγοριών που δεν τα βλέπει σχεδόν ποτέ.

Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι η προσπάθεια να λάβει ιατρική φροντίδα η τραγουδίστρια είχε καθυστερήσει εδώ και πολύ καιρό και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό της και τους γύρω της.
Kevin-Federline-Britney-Spears-xr_211
Ο Κέβιν Φεντερλάιν δεν θέλει τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Σπίαρς να βρίσκονται αυτή την περίοδο κοντά στη μητέρα τους
«Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο» λένε άτομα από το περιβάλλον της
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση, σύμφωνα με πολλές πηγές από το περιβάλλον της. Άτομα που βρίσκονται κοντά στην τραγουδίστρια αναφέρουν ότι η απόφαση να ακυρωθεί η προγραμματισμένη ιατρική της περίθαλψη, μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή της.

Το TMZ ανέφερε ότι την περασμένη Τρίτη ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν στο σπίτι της Σπίαρς επαγγελματίες υγείας, με τη σύμφωνη γνώμη του συζύγού της, Σαμ Άσγκαρι και του μάνατζέρ της. Το σχέδιο ήταν η τραγουδίστρια να μεταφερθεί σε ένα νοικιασμένο σπίτι στην περιοχή του Λος Άντζελες, όπου θα διέμενε για περίπου δύο μήνες, προκειμένου να λάβει ιατρική περίθαλψη και φροντίδα. Ωστόσο, κάποιος από το στενό της περιβάλλον, το ακύρωσε και πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση έχει γίνει όλο και πιο επικίνδυνη για την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τις πηγές, η ασταθής συμπεριφορά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκαλεί ανησυχία σε όσους βρίσκονται κοντά της και αποκαλύφθηκε ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια και κάνει κατάχρηση ουσιών. Επιπλέον, αναφέρουν πως δεν παίρνει τα συνταγογραφούμενα φάρμακά της, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη σταθεροποίηση της διάθεσής της.
Κλείσιμο
spears__1_
Οι πηγές είπαν επίσης ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει ψυχικά τραύματα που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν μόνο με τη βοήθεια θεραπευτών και ειδικών. Πιστεύουν ότι μια παρέμβαση είναι απαραίτητη για να βοηθηθεί η Μπρίτνεϊ να αναρρώσει και να επαναφέρει τη ζωή της στον σωστό δρόμο.

Η απόφαση να ακυρωθεί η φροντίδα της, έχει προκαλέσει θυμό σε όσους πιστεύουν ότι είναι απαραίτητη για να βοηθηθεί η τραγουδίστρια. Όπως αναφέρεται όμως, οι δικοί της άνθρωποι, δεν το βάζουν κάτω και θα συνεχίσουν να πιέζουν να λάβει κάθε απαιτούμενη φροντίδα.

Το TMZ δημοσίευσε κάποιες ανώνυμες δηλώσεις ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην τραγουδίστρια:

«Είναι πολύ επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους γύρω της. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα»

«Ανησυχώ που ξυπνάω το πρωί και νιώθω ότι θα δεχτώ ένα φρικτό τηλεφώνημα»

«Το 2008 επαναλαμβάνεται. Υπάρχει σοβαρός φόβος ότι είτε θα πεθάνει είτε θα σκοτώσει κάποιον. Δεν παίρνει τα φάρμακά της, τα οποία είναι απαραίτητα για τη σταθεροποίηση της διάθεσής της και προσπαθεί εν αγνοία της να αυτοθεραπευτεί με άλλες ουσίες, γεγονός που επιδεινώνει την ψυχική της ασθένεια»

«Έχει απίστευτα τραύματα που με τη βοήθεια θεραπευτών και ειδικών θα μπορούσαν να την φέρουν σε πολύ καλύτερη θέση. Μια παρέμβαση είναι απαραίτητη για να συμβεί αυτό»
spiars_klaiei1
H τραγουδίστρια έχει ξεσπάσει πολλές φορές δημόσια σε κλάματα
Η απάντηση της τραγουδίστριας: «Παίρνω Prozac για την κατάθλιψη και μέχρι εκεί»
H Σπίαρς θέλησε να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της, μετά τα δημοσιεύματα που υποστηρίζαν ότι χρειάζεται ιατρική περίθαλψη. Η ίδια αρνείται πως όλα αυτά ισχύουν και με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει πως όσα γράφονται για εκείνη, ακυρώνουν κάθε προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι στιγμής για να φτιάξει τη ζωή της, μετά την 13χρονη υποχρεωτική κηδεμονία, κάτω από την οποία βρισκόταν.

Η ποπ σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο, με την ίδια να χορεύει, ενώ κρατάει μία λευκή γούνα και λέει στους διαδικτυακούς της φίλους πως «είναι μια χαρά και χαρούμενη».
Στη λεζάντα της ανάρτησής της διέψευσε όλα τα δημοσιεύματα, ενώ τόνισε πως το μόνο φάρμακο που λαμβάνει είναι το Prozac, προκειμένου να καταπολεμήσει την κατάθλιψη, από την οποία και πάσχει.

«Αυτή την εβδομάδα στις ειδήσεις έλεγαν ότι παραλίγο να πεθάνω και ότι έχω μάνατζερ και "γιατρούς"! Δεν έχω ομάδα μάνατζερ, ούτε θα έχω ποτέ ξανά στη ζωή μου!!! Δεν έχω ούτε "γιατρούς"! Παίρνω Prozac για την κατάθλιψη και μέχρι εκεί! Είμαι ένα εξαιρετικά βαρετό άτομο!!! Με απογοητεύει να ξέρω ότι οποιοδήποτε ειδησεογραφικό μέσο θα έλεγε κάτι τέτοιο!!! Είναι χειρότερο και από ένα σκληρό αστείο, γιατί οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν αυτά τα πράγματα και όλες οι προσπάθειές μου να γίνω καλύτερα μέσα από τη μικρή ρουτίνα προσευχής και θεραπείας που ακολουθώ, φαίνεται ότι δεν μετράνε, όταν οι άνθρωποι μπορούν να λένε πράγματα που είναι απίστευτα λάθος! Τέλος πάντων αλλαγή θέματος... αρκετά με το δράμα... μου αρέσουν τα διαμαντένια φορέματα και η funky μόδα αυτή τη στιγμή !!! Καλημέρα!», έγραψε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης