Άρμι Χάμερ - Το θύμα βιασμού μετά τις δηλώσεις του για τις αυτοκτονικές τάσεις: «Τα λέει για να τον λυπηθώ»

Άρμι Χάμερ - Το θύμα βιασμού μετά τις δηλώσεις του για τις αυτοκτονικές τάσεις: «Τα λέει για να τον λυπηθώ»

«Είναι χειριστικός, τα λέει για να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου» αναφέρει η 26χρονη μετά τη συνέντευξη του ηθοποιού και τη δήλωσή του ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει, βλέποντας τη ζωή του να καταστρέφεται

armi-hamer
Μετά τις δηλώσεις του Άρμι Χάμερ, ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αφού μια γυναίκα τον κατηγόρησε για βιασμό, εκείνη μιλάει ξανά και τον χαρακτηρίζει «χειριστικό» και σημειώνει πως αυτή είναι μια μέθοδος για να «προκαλέσει τη συμπάθεια του κόσμου».

Η 26χρονη Έφι κατηγόρησε το 2021 τον ηθοποιό ότι την «βίασε και την κακοποίησε». Λίγο καιρό αργότερα, έκαναν την εμφάνισή τους κι άλλες γυναίκες που υποστήριξαν ότι τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ή δήλωσαν πως ο 34χρονος έχει κανιβαλιστικές τάσεις.

Λίγες μέρες αργότερα, αφού ο Χάμερ αποφάσισε να «λύσει» τη σιωπή του και να μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε σε ηλικία 13 ετών, υποστηρίζοντας πως σε αυτή οφείλονται οι σαδομαζοχιστικές του τάσεις, το πρώτο θύμα που τον κατήγγειλε, «αντεπιτίθεται».


Κλείσιμο
Όπως ανέφερε η γυναίκα σε αναρτήσεις της στο Instagram, ο ηθοποιός της είχε μιλήσει ξανά για την ιστορία του. Ωστόσο, η ίδια θεωρεί ότι την χρησιμοποιεί για να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου και να κάνει το κοινό να δείξει κατανόηση ή να τον λυπηθεί, αφού κι ο ίδιος αποτελεί θύμα.

Στη συνέχεια, η Έφι δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον ηθοποιό. Όπως λέει, ο Χάμερ ανησυχούσε ότι θα μιλήσει στους γονείς της για εκείνον και όσα συνέβαιναν μεταξύ τους ή ακόμα και για την ιστορία κακοποίησής του. «Όλα αυτά ακούγονται έντονα. Λυπάμαι που περνάς όλο αυτό και λυπάμαι που οι γονείς σου έχουν εμπλακεί τόσο πολύ. Και λυπάμαι που οι γονείς σου που πληγώθηκαν τόσο, βλέποντάς σε να πληγώνεσαι», έγραφε.

αρμι

Στο Instagram Story της, ανέφερε επίσης ότι ο Χάμερ της είχε μιλήσει στο παρελθόν για το ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αρνούμενος ότι συνέβη, αφού εκείνη αποκάλυψε δημόσια τον βιασμό της. «Με έκανε να ανησυχώ τόσο πολύ για αυτόν, με έκανε να νιώσω άσχημα. Η κακοποίησή του με μπέρδεψε και με έκανε να θέλω να τον φροντίσω. Εξαφανίστηκε για μερικές μέρες, κάτι που με έκανε να ανησυχώ περισσότερο. Τώρα ισχυρίζεται ότι η ιστορία του συνέβη αφού μίλησα δημόσια», γράφει.

«Φαίνεται τόσο χειριστικό, γιατί ξέρει ότι η ιστορία του μου έκλεισε το στόμα την τελευταία φορά και μου προκάλεσε μια συμπάθεια και είναι σαν να το ξαναδοκιμάζει τώρα. Τα λέει για να τον λυπηθώ. Νομίζω ότι σε κάποιο επίπεδο νιώθει ένοχος», συμπληρώνει.

Στο τέλος, ανέβασε ένα μήνυμα που είχε στείλει τότε στον ηθοποιό και του έλεγε: «Έκλαψα ξανά σήμερα σκεπτόμης αυτό που μου είπες. Μακάρι να μπορούσα να σε πάρω μια αγκαλιά και να το κάνω καλύτερο για εσένα».

αρμι2

Στη συνέντευξή του στην Air Mail, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι σκέφτηκε να δώσει το οριστικό τέλος στη ζωή του, καθώς παρακολουθούσε τον «κόσμο» του να διαλύεται. «Απλά βγήκα στον ωκεανό και κολύμπησα όσο πιο μακριά μπορούσα και ήλπιζα ότι είτε θα πνιγόμουν, είτε θα με χτυπούσε ένα σκάφος, είτε θα με έτρωγε ένας καρχαρίας», σημείωσε για την εποχή που ζούσε στα νησιά Κέιμαν. «Τότε συνειδητοποίησα ότι τα παιδιά μου ήταν ακόμα στην ακτή και ότι δεν μπορούσα να τους το κάνω αυτό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ηθοποιός παραδέχτηκε τα λάθη του και επισήμανε πως από εδώ και πέρα μέλημά του είναι, να προχωρήσει καλύτερος: «Είμαι εδώ για να παραδεχτώ τα λάθη μου, να αναλάβω την ευθύνη για το γεγονός ότι ήμουν μαλ@@, ότι ήμουν εγωιστής, ότι χρησιμοποίησα τους ανθρώπους για να νιώσω καλύτερα, και όταν τελείωσα, προχώρησα. Τώρα είμαι ένα πιο υγιές, πιο ευτυχισμένο, πιο ισορροπημένο άτομο. Είμαι σε θέση να είμαι εκεί για τα παιδιά μου με έναν τρόπο που δεν ήμουν ποτέ… Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τη ζωή μου και την ανάρρωσή μου και για όλα. Δεν θα ήθελα να γυρίσω πίσω και να αναιρέσω όλα όσα μου συνέβησαν».



Ο διάσημος ηθοποιός βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης κατεστραμμένος οικονομικά, καθώς η βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά και η οικογένειά του, του γύρισαν την πλάτη. Ο Άρμι Χάμερ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 8χρονη Χάρπερ και τον 6χρονο Φορντ, με την πρώην σύζυγό του Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Επιμένουν τα χιόνια στην Αττική - Έντονα φαινόμενα σε Στερεά και Μαγνησία

Βίντεο από την τραγωδία σε Τουρκία και Συρία - Μάχη με τον χρόνο για τους επιζώντες

Τραγωδία στις Σέρρες: Βρήκε τη γυναίκα του μέσα στα αίματα και τον πατέρα του κρεμασμένο στην αυλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης