Ο Αλέκος Συσσοβίτηςπαραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με το σεξ, ενώ αναφέρθηκε και στα ξενύχτια.
Για την πολυγαμίακαι τα ξενύχτια εξομολογήθηκε: «Από αυτά έχω χορτάσει – και από τις γυναίκες έχω χορτάσει και από την πολυγαμία και από τα ξενύχτια. Όλα είναι μια συνήθεια. Σε βάζει σε καλούπια και κάνεις τα ίδια. Κάποια στιγμή έρχεται η ζωή και σε διαφοροποιεί».
Αποκαλύπτοντας όλα όσα τον άλλαξαν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε: «Ήρθε ο κορονοϊός, που για μένα δεν ήταν μια αποκρουστική περίοδος γιατί μου έκανε καλό. Μόνασα, ξεκουράστηκα, αποστασιοποιήθηκα από τους άλλους, πέρασα περίοδο αυτογνωσίας. Τώρα νιώθω πως είμαι διαφορετικός. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω του Faust, του bar-theatre που έχω, ζούσα με πολύ εξωστρέφεια και ξενύχτι. Αυτό θα είχε ένα αντίτιμο. Αυτή η απόσταση μου έκανε καλό».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.