Πάμελα Άντερσον - Η σύζυγος του Τόμι Λι αντεπιτίθεται: «Δεν θα νοιαζόσουν, αν πέθαινα»

Πάμελα Άντερσον - Η σύζυγος του Τόμι Λι αντεπιτίθεται: «Δεν θα νοιαζόσουν, αν πέθαινα»

Για «ασέβεια» στο πρόσωπο της άλλοτε σεξοβόμβας του «Baywatch» κατηγορούν την Μπρίτανι Φέρλαν οι χρήστες του TikTok

pamela_xr
Η Mπρίτανι Φέρλαν, η σύζυγος του Τόμι Λι, έχει προκαλέσει αντιδράσεις με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και στο οποίο «ειρωνεύεται» την Πάμελα Άντερσον

Πρόσφατα, η  πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch» ανέφερε πως δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της και να βλέπει τα όσα λέγονται στο νέο της ντοκιμαντέρ στο Netflix, «Pamela, a Love Story» για τον Τόμι Λι, την ίδια και τον έρωτα που έζησαν κάποτε. 

Επιπλέον, σε συνέντευξη που έδωσε το sex symbol των '90ς στο WSJ ανέφερε πως:  «Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ ενοχλητικό για τη γυναίκα του να βλέπει και να διαβάζει για τη ζωή μας. Εγώ θα είχα ενοχληθεί».

Στο βίντεο που ανάρτησε, η Φέρλαν χρησιμοποίησε ένα φίλτρο, το οποίο την κάνει να μοιάζει με την σταρ, όπως ήταν νεότερη και υπονόησε πως «η Πάμελα Άντερσον δεν θα νοιαζόταν καν, αν πέθαινα». Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Σας παρακαλώ παιδιά, πρέπει κι εγώ να κάνω ένα αστείο για όλα αυτά»

Ωστόσο, δέχτηκε πολλά σχόλια από τους χρήστες του TikTok, οι οποίοι χαρακτήρισαν «ασέβεια» το εν λόγω βίντεο, ενώ πολλοί τόνισαν ότι η Άντερσον είχε μιλήσει στο παρελθόν με πολύ καλά λόγια για το γάμο του Λι με τη Φέρλαν. Αν και το βίντεο έχει διαγραφεί πλέον από τον λογαριασμό της, κάποιοι χρήστες πρόλαβαν να το αποθηκεύσουν και να το κάνουν viral.

Κλείσιμο
Πριν από τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο TikTok, η σύζυγος του Τόμι Λι  είχε δημοσιεύσει ένα άλλο βίντεο, στο οποίο έλεγε στους θαυμαστές της ότι ήταν «εντάξει» με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της Άντερσον στο Netflix.

shutterstock_1344643700__1_
Η Μπρίτανι Φέρλαν και ο Τόμι Λι
Eκτός από το ντοκιμαντέρ, η Πάμελα Άντερσον κυκλοφόρησε και τα απομνημονεύματά της. Σε αυτά, δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός τον Τόμι Λι, τον μεγάλο της έρωτα και την πιο σκοτεινή σελίδα της ζωής της. «Η ζωή μου, χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Κακοί, άγριοι και χαμένοι», αναφέρει σε ένα σημείο η ηθοποιός για την πολυτάραχη ζωή της.

Αν και πέρασε από 5 γάμους και δεκάδες συντρόφους, ο μόνος που κατάφερε να στιγματίσει την Πάμελα Άντερσον ήταν ο Τόμι Λι. Το θρυλικό ζευγάρι των 90's χώρισε το 1998, ωστόσο μέχρι να φτάσουν στο διαζύγιο, προηγήθηκαν δυο παιδιά και 4 χρόνια κοινής ζωής.

«Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωσα πραγματικά ερωτευμένη», είπε για τον άλλοτε σύζυγό της στο People, με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και του βιβλίου της. «Είμαι ευγνώμων που είναι ο πατέρας των παιδιών μου», συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε επίσης, πως πλέον, σπάνια μιλούν.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης