Ευγενία Δημητροπούλου: «Η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή, όχι λύση»

Ευγενία Δημητροπούλου: «Η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή, όχι λύση»

«Είναι απόλυτα σεβαστό ο καθένας να γίνεται γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί, εμείς είχαμε σαν προτεραιότητα αυτόν τον τρόπο» είπε

evgenia-dimitropoulou
H Ευγενία Δημητροπούλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην υιοθεσία της κόρης της.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν το κορίτσι.

«Ήταν μια επιθυμία και των δύο μας χωριστά, πριν καν γνωριστούμε. Ένιωθα πως δεν θα το τολμήσω μόνη μου και απλώς αυτό μας ένωσε πολύ νωρίς», είπε αρχικά.

«Για αυτό γίνανε όλα σε στάδια, γιατί εμείς τα είχαμε προγραμματίσει έτσι, ώστε να φτάσουμε εκεί. Αυτός ήταν ο στόχος μας», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq8uesgra6ch)

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, για την ίδια η υιοθεσία είναι επιλογή και όχι λύση, επειδή μία γυναίκα δεν μπορεί να αποκτήσει τα δικά της παιδιά.

«Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή και όχι λύση. Είναι απόλυτα σεβαστό, ο καθένας να γίνεται γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί. Εμείς είχαμε σαν προτεραιότητα αυτόν τον τρόπο κι είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε», δήλωσε.

Τέλος, για τη ζωή της ως μητέρα και τις συνήθειές της, ανέφερε: «Και θα παίξω, και θα κυλιστώ στα χώματα, αλλά θα βάλω και τα όριά μου. Προσπαθώ να το ζω 100%. Από την άλλη βέβαια είναι η κούραση, οι δύσκολες συνθήκες. Μπορεί καμιά φορά, το βράδυ να είμαι εξουθενωμένη... Αλλά και πάλι, νομίζω ότι το ζω. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη, να μιλάω πολύ, να εξηγώ. Τώρα είναι σε μια φάση ζόρικη στα 2,5 έτη, αλλά ακούγονται όσα λέω και πιστεύω ότι θα εμπεδωθούν».



Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης