Μαντόνα: Η κόρη της, Λούρδη Λεόν, «έφαγε πόρτα» σε επίδειξη μόδας του Marc Jacobs - Δείτε βίντεο

Μαντόνα: Η κόρη της, Λούρδη Λεόν, «έφαγε πόρτα» σε επίδειξη μόδας του Marc Jacobs - Δείτε βίντεο

Η 26χρονη κόρη της «βασίλισσας» της ποπ αναγκάστηκε να περιμένει έξω στο κρύο, την ώρα που εξελισσόταν το σόου  στη Νέα Υόρκη

madonna-lourdes
H Λούρδη Λεόν Τσικόνε, η μεγάλη κόρη της Μαντόνα, αναγκάστηκε να περιμένει έξω στο κρύο την ώρα που γινόταν η επίδειξη μόδας του Marc Jacobs.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η 26χρονη κόρη της «βασίλισσας της ποπ» φέρεται να έφτασε για την επίδειξη μόδας ακριβώς στις 6 το απόγευμα, όταν ξεκίνησε το σόου στη Νέα Υόρκη.

Ο χρήστης του TikTok @mickmicknyc μοιράστηκε ένα βίντεο με το στιγμιότυπο και έγραψε στη λεζάντα: «Το δράμα έξω από την επίδειξη μόδας του Marc Jacobs, καθώς δεν επιτρεπόταν η είσοδος στη Λούρδη, αφού έφτασε την ώρα ακριβώς που ξεκίνησε το σόου».

Δείτε το βίντεο
@mickmicknyc

Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna

♬ original sound - New York Mickey

Στο βίντεο, η Λούρδη και ένας φίλος της, φαίνεται να στέκονται στα σκαλιά της εισόδου, ενώ αρκετοί φρουροί τους εμποδίζουν από το να εισέλθουν στον χώρο.

Όπως χαρακτηριστικά τους ενημέρωσαν οι φύλακες οι πόρτες ήταν κλειστές, καθώς η επίδειξη είχε ήδη ξεκινήσει. Όταν οι θαυμαστές που στέκονταν έξω από το σόου κατάλαβαν τι συνέβαινε, φώναζαν «Αφήστε τη να μπει!», ενώ προσπάθησαν να ενημερώσουν τους φρουρούς για την ταυτότητά της.


Για την ώρα είναι ασαφές το αν η Λούρδη Λεόν, που ακολουθεί τα χνάρια της μητέρα της στη μουσική βιομηχανία, κατάφερε να απολαύσει την επίδειξη μόδας. Το μόνο που είναι γνωστό, είναι πως δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της 26χρονης μέσα στο σόου, από τα πρακτορεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης