Λάμπρος Φισφής: Ενθουσιάστηκε με αφιέρωμα που του έκαναν - «Το θέλω για την κηδεία μου»

Λάμπρος Φισφής: Ενθουσιάστηκε με αφιέρωμα που του έκαναν - «Το θέλω για την κηδεία μου»

stand-up comedian μίλησε για τη σύζυγό του και τα χρόνια που έζησε στην Ολλανδία, κάνοντας τους οικοδεσπότες της εκπομπής να ξεσπούν σε γέλια - Δείτε βίντεο

fisfis_ert
Ο Λάμπρος Φισφής μίλησε για το stand-up comedy, τη ζωή που έκανε στην Ολλανδία και την απόφαση που πήρε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο κωμικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παρακολούθησε μαζί με τους παρουσιαστές το αφιέρωμα που του είχαν ετοιμάσει, λίγο πριν τον υποδεχτούν.

Μετά την προβολή του κλιπ, τον ρώτησαν πώς του φάνηκε και εκείνος απάντησε με χιουμοριστική διάθεση: «Τι έχει γίνει εδώ πέρα, το θέλω καταρχάς για να το δείξω στην κηδεία μου» με τους οικοδεσπότες της εκπομπής να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq857gxvgu1l)

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε στη συνέντευξή του, αποκάλυψε και μερικά πράγματα για τη σύζυγό του, Σάρα.

«Βρεθήκαμε στην ίδια Σχολή στην Ολλανδία αλλά μετά γυρίσαμε στις χώρες μας και μετά ξαναπήγαμε να ζήσουμε μαζί. Το μόνο καλό που μου έδωσε το ΤΕΙ Αθηνών είναι που γνώρισα τη Σάρα. Είναι πολύ σημαντικό! Το σατανικό πρόγραμμα του Erasmus, έχει φτιαχτεί για να ενώνει τους λαούς της Ευρώπης. Συνήθως πηγαίνουν άνθρωποι με σχέσεις και στο 1ο δεκαήμερο έχουν κερατώσει και έχουν βρει άλλον από άλλη χώρα. Εγώ ήμουν ελεύθερος και γνώρισα την Σάρα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq85l0bq7sex)

Στην πορεία, μίλησε για τη ζωή τους στην Ολλανδία. Σχετικά με αυτό είπε: «Τον τελευταίο χρόνο που ήμασταν στο Άμστερνταμ τα πράγματα πήγαιναν καλά. Είχα φτάσει σε ένα επίπεδο που τα είχα καταφέρει, είχα παραστάσεις τακτικές, πληρωνόμουν, ήμουν μέλος σε comedy club σε βασικό καστ, έκανα περιοδείες. Αλλά όλο αυτό είχε ένα ταβάνι, λόγω της γλώσσας. Δεν μπορούσα να πάω πολύ πιο πάνω από αυτό. Είδα ότι έπρεπε να κάνω ένα άνοιγμα προς την Ελλάδα. Έγραψα μια σειρά για το Mega, «Την γενιά των 592 ευρώ» και αυτό κάπως άρχισε να δημιουργεί μια γέφυρα προς την Ελλάδα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq85hww1cxux)
Κλείσιμο

Τέλος, ο stand-up comedian πρόσθεσε:

«Στην αρχή είχαμε long distance με τη σύζυγο μου. Κάποια στιγμή ήταν και Ολλανδία και Ελλάδα. Η σύζυγός μου είναι από την Πορτογαλία. Της αρέσει πολύ η Ελλάδα και τη νιώθει σαν σπίτι της. Oι κουλτούρες είναι κοντά. Αλλά πάντα βρίσκει παράξενα πράγματα. Πολλά πράγματα της κάνουν εντύπωση. Όπως όταν οι άνθρωποι κάνουν τον σταυρό της στα λεωφορεία. Η πρώτη εισαγωγή στο… μάτιασμα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq85yuc3itj5)

Ειδήσεις σήμερα:

Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία για τους καλλιτέχνες

Η ιστορία πρώην διοικητή της Wagner - Πώς κατέληξε από το ορφανοτροφείο στα χαρακώματα της Ουκρανίας

Αύριο θα ξέρουμε πού και πότε θα χιονίσει - Ερίζουν ακόμα οι μετεωρολόγοι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης